Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To mar 09, 2004 3:57 pm

avtomobilist je napisal/-a:Če že kdo ravna neupravičeno, mislim, da so to tisti, ki se zmrdujejo nad ukinitvijo popusta, saj je to bil promocijski popust ob uvajanju storitve, torej dobra volja oz. ugodnost s strani Darsa.

Ocitno je tebi vsec, da te drzava obere na vsakem koraku / prevozenem kilometru NA POLNO. Vecina pac rada vidi, da cim manj.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

avtomobilist
Nov uporabnik

Napisal/-a avtomobilist To mar 09, 2004 4:16 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
avtomobilist je napisal/-a:Če že kdo ravna neupravičeno, mislim, da so to tisti, ki se zmrdujejo nad ukinitvijo popusta, saj je to bil promocijski popust ob uvajanju storitve, torej dobra volja oz. ugodnost s strani Darsa.

Ocitno je tebi vsec, da te drzava obere na vsakem koraku / prevozenem kilometru NA POLNO. Vecina pac rada vidi, da cim manj.

LP, Klemen

Nisem govoril o tem, da je cestnina predraga, ampak samo o ugodnostih pri uporabi sistema ABC v primerjavi s klasičnim načinom plačevanja. Če ti ponudijo popust zato, ker plačuješ z ABC, je to ugodnost z njihove strani. Če pa se splača uporabljati ABC ali sploh voziti po avtocesti, pa si bo zračunal vsak sam.

iztok04
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a iztok04 Sr mar 10, 2004 8:25 pm

Se ne sekiram kaj dosti zaredi tega, da so povišali limit..... prej sem nafilal za 10.000, več kot 4× - torej se je denar za plačilo kartice povrnil in s tem dejansko nisem imel stroškov, sedaj pa - ker sistema ne uporabljam zelo pogosto (raje se AC izognem) pa nafilam za 5.000 - torej, če je bil njihov namen manj ustavljanja na kombinirani stezi ABC, so vsaj z moje strani dosegli ravno obratno :)) Jebat ga, sami so si krivi ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost