Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Re: Nesreča nove sedmice pri 200+ km/h

Napisal/-a donCapeli Po jan 06, 2003 3:01 pm

ma možno, da tipa je streha stisnila ob sedeže vozila. če je vozil sam in bil zavezan ga je stisnilo le proti sredini vozila. ma vseeno je tip srečen lahko, da se mu ni še kaj zgodilo.

PRAVIJO ZDEJ MOJE SODELAVKE:
pred pol ure je en mulo v KP z veliko hitrostjo letel skozi mesto in na ovinku je potegnil ročno, ga odneslo je bočno in pobral eno žensko in enga mulca, ženska poškodovana tamali pa v kritičnem stanju.
ta mulo pa je imel BMW in star je 19 let in izpit ima baje ful malo časa(se govori o nekih 2 dneh)
groza !!
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

life4rave
Novinec

Re: Nesreča nove sedmice pri 200+ km/h

Napisal/-a life4rave Po jan 06, 2003 3:07 pm

No glede varnosti pri BMW ju nebi govoru, k ni se nikjer pisal, da so ne vem kaj varni, nemci so bli zmeri bl v kucu po varnosti (povprecje), sele Mercedes je zdej 2 modela naredu, k sta dobila po 5 zvezdic... prejsnji modeli so bili cist v pizdi pa bi si tud reku trd nemski pleh, pa velika ladja, na crash testih pa po 2 zvezdice?!

jah fantje Renault! to ti je varnost! :D :D :D :) spet morm svojo znamko zagovarjat :)

Jah model je imel sreco... tud jest sm razbil opel kadet (solzica), pa me je 2x na streho vrgl) pa smo na sreco vsi (4)odnesli brez posledic, razn jest sm dubu ovratnco, ker mi je streho cist dol zabil, tko da ko je fotr potem avto prodajal , ga je kupec vprasal, ce je voznik mrtev! SRECA!!!
Natakar Taxi Prosim!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Klamzi in 5 gostov