GFors pravi:
Glede vožnje po avtocesti: jaz nikoli ne dajem desnega žmigavca (mi ga niti ni treba po pravilih) , levega pa zmeraj (razen če daleč okoli ni nobenga). Večinoma vozim po prehitevalnem pasu, ne samo zato ker sem ponavadi hitrejši, ampak tudi zato, ker je desni ponavadi zjeban od tovornjakov (če vozim po kolesnicah se ne počutim varno). Seveda če je kdo hitrejši, se mu umaknem, še preden se mi približa (veliko gledam v vzvratno ogledalo), seveda pa ne zmeraj in za vsako ceno (ne zato ker bi ga hotel zafrkavat, ampak ker okoliščine ne dopuščajo, pa nej me preskoči, če je tok brz...)
GFors pravi:
Evo, da še jaz povem svoje:
najbolj me moti:
- neenakomerna vožnja tistega pred mano (mi ni problem voziti recimo počasneje od omejitve, me pa neznosno moti, če tisti pred mano vozi enkrat npr. 70 potem spet 85, potem vidi policaje gre 40, potem spet 90, vidi ovinek, ki je zelo "hud" in gre spet 60...)
- neupoštevanje pravila zadrge (jao a so ljudje res tok trdi al kaj??? Ne samo, da te ne spustijo predse, tudi, ko jih ti spuščaš, te gledajo namesto da bi peljali... sori, ampak ustaviti se mi pa res ne da)
- starejši ljudje in ženske (ne vse seveda).... ma bol zblojene na cesti res težko vidiš (kot da še niso slišali za tekočo in sproščeno vožnjo - glavno da oni pridejo iz točke A v točko B and nothing else mathers...)
- "biznismeni" s telefoni in "hudimi" avti - itak da ni na cesti nobenga razen njih, ki pa na žalost niti vozit ne znajo, čeprav mislijo, da to pride z denarjem, mobitelom in "hudim" avtom v paketu... +za njih CPP ne veljajo
- draganje kamionov... enkrat sm zgrešu izhod iz obvoznice zarad dveh cepcev v kamionih, ki sta se prehitevala (bil sem ujet med en kamion na desni, enega pred sabo in neprekinjeno kolono avtov za sabo); brzina je bila med 60 in 70 km/h
- BREZOBZIRNOST
- še kaj bi se našlo, žal
Glede vožnje po avtocesti: jaz nikoli ne dajem desnega žmigavca (mi ga niti ni treba po pravilih), levega pa zmeraj (razen če daleč okoli ni nobenga). Večinoma vozim po prehitevalnem pasu, ne samo zato ker sem ponavadi hitrejši, ampak tudi zato, ker je desni ponavadi zjeban od tovornjakov (če vozim po kolesnicah se ne počutim varno). Seveda če je kdo hitrejši, se mu umaknem, še preden se mi približa (veliko gledam v vzvratno ogledalo), seveda pa ne zmeraj in za vsako ceno (ne zato ker bi ga hotel zafrkavat, ampak ker okoliščine ne dopuščajo, pa nej me preskoči, če je tok brz...
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov