Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zorqon
Novinec

Kraj: maribor

Napisal/-a Zorqon Če mar 11, 2004 3:33 pm

Jaz pa bom tak rekel...že 1 leto in pol prebiram ta forum (in to najmanj 2 uri dnevno, samo zadn čas vse manj)...včlanil sem se pred kratkim, kot se tak ali tak vidi

Z kvantiteto je pač padla kvaliteta...tak pač je!!

Opazil pa sem da je zadnji čas vse več teoretikov...praktikov pa je vse manj :( ŽALOSTNO TO!!
Kot je že rekel HUGO_BOSS "ampak ko spoznaš folk in vidiš tisto
realno podobo, te nekako mine..."
Se popolnoma strinjam!!

Kar pa se tiče novih uporabnikov...ne metat vseh v isti koš..ker je kar nekaj izjem!! McLaren je lep primer in še kar nekaj jih je!! Sicer pa še po moje ne pomeni, če je kdo "mulo" da nič ne ve...poznam enga fanta (njegov stari ima mehanično delavnico) ki je star 15 let in verjeno ve o avtih več kot večina uporabnikov tega foruma.
Sicer pa poznavalci in moderatorji vcasih tudi take kvasijo(sicer redko, ampak se zgodi), da ti lahko kar slabo postane....poleg tega pa se še enostavno povedano norčujejo (ne vsi ampak nekateri) če kakšen novi uporabnik nekaj bolj osnovnega vpraša
Post ni bil namenjen nikomur osebno!!!
Vem da se s tem postom nisem naredil ne vem kaj priljubljenega...k večjemu.....
Upam da mi ne zamerite...
Policaj: " boste pihali??? "
Voznik: " ne, bruhal bom "

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Če mar 11, 2004 4:46 pm

No se bom pa jst oglasu :wink:
1. Hvala vsem za lepe besede o meni :)
2. Na ta forum sem prišel iz razloga, ker me avtomobilizem zanima (preprosto). Od tistega dne dalje je to eden mojih redkih hobijev :) tako da gojim tudi odnos do avtomobilizma tako kot marsikdo do svojega hobija (nogomet, košarko).
Zato tudi moderatorstvo jemlem resno in nikakor ne mislim, da sem zaradi tega kaj boljši od drugih uporabnikov.

LP :)

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če mar 11, 2004 5:38 pm

mflajs je napisal/-a:V temi Pozna kdo tega polota se obnasajo podobno kot ste tuki pisal.

Glih sm hotu napisat, da tudi mal manj novi clani pisejo poste, ki niso za nikamor.
Primer je Desmodromika, k ma ze neki cez 600 objav, pa tele niti za prebrat niso.

Glede tezke vclanitve: Res je, da od cistega zacetka tvoje mnenje manj drzi, kot od bolj izkusenih uporabnikov, samo ne dolg. Proti men pa zaenkrat noben od starejsih clanov ni mel nicesar. I wonder why :roll:

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko Če mar 11, 2004 5:56 pm

bom probal da ne bom kaksnih neumesnih prbijal;)
lp

blaz

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če mar 11, 2004 6:44 pm

Hm.... :roll: Nekater ( to je moj obcutek ) ne vejo zakaj je bil odprt tale topci. Pomoje ne zato, da so novi uporabniki en k*** uredni. AMPAK zato, da NEKATERI novi uporabniki pridejo na forum pa je polno besed, pa ti si i****, nimas pojma k****n ....,da ne bom nadaljeval :D . Pa poglejte si se enkrat post od Makota, ko je sedaj se lepo odebelil pa spremenil barvo, da se ja ve kaj je mislil s tem topicom.
SlikaSlika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe mar 12, 2004 5:24 pm

Kar je res, je res. Mislim, da nakladanje ne spada na ta forum. Tu smo, da si izmenjamo informacije ter se kaj novega naučimo. Bolje, da ne napišeš nič, kot da napišeš bedarijo. Sicer pa bi moral moderator neusmiljeno izbrisati razne neumne poste, ki jih pišejo nekateri člani začetniki. Pa brez zamere. Tudi jaz nimam nič proti novim članom.

LP, Metod

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe mar 12, 2004 5:26 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Kar je res, je res. Mislim, da nakladanje ne spada na ta forum. Tu smo, da si izmenjamo informacije ter se kaj novega naučimo. Bolje, da ne napišeš nič, kot da napišeš bedarijo. Sicer pa bi moral moderator neusmiljeno izbrisati razne neumne poste, ki jih pišejo nekateri člani začetniki. Pa brez zamere. Tudi jaz nimam nič proti novim članom.

LP, Metod

brez zamere ampak če bi bilo tako bi lahko pobrisal 90% TVOJIH postov...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe mar 12, 2004 5:27 pm

maky je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:Kar je res, je res. Mislim, da nakladanje ne spada na ta forum. Tu smo, da si izmenjamo informacije ter se kaj novega naučimo. Bolje, da ne napišeš nič, kot da napišeš bedarijo. Sicer pa bi moral moderator neusmiljeno izbrisati razne neumne poste, ki jih pišejo nekateri člani začetniki. Pa brez zamere. Tudi jaz nimam nič proti novim članom.

LP, Metod

brez zamere ampak če bi bilo tako bi lahko pobrisal 90% TVOJIH postov...

:cry :har
ravno si mi vzel s tipkovnice :lol:

(drugač pa pomoje zame tud to vela :oops: ) :P :twisted:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
bojc206
Nov uporabnik

Napisal/-a bojc206 Pe mar 12, 2004 10:38 pm

pozdravljeni.................
tudi jaz sem nov uporabnik foruma vendar ta forum ze spremljam 1 leto in sem se veliko naucil o avtomobilizmu.....forum je zelo zanimljiv in se da iz njega veliko potegent zato tudi jaz mislim da NAKLADANJA na tem forumu niso dobrodosla....
to je moje mnenje............... :wink: :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe mar 12, 2004 11:30 pm

zaradi tega pa imamo moderatorje in admine. 8)
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG So mar 13, 2004 2:44 am

G-4S je napisal/-a:Mah sej so povsod na netu. Največ jih je na kakšnih splošnih IRC kanalih :roll:

O yey .. ne omenjat .. kwa pa je to l33t folk .. zato sem tudi nehal ircat .. stalno eno neodraslo drkanje v glavo .. na trenutke si mislim bogi ljudje nimajo zivljenja. Stuck in tha past.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov