Debate, ki niso vezane na ostala področja...

rs1975
Novinec

Golf Sportsvan SLO meni

Napisal/-a rs1975 To maj 05, 2015 2:08 pm

A novi Sportsvan res nima izbire slovenskega jezika na potovalnem računalniku in navigaciji?

pleomax
Stalni uporabnik

Re: Golf Sportsvan SLO meni

Napisal/-a pleomax Če maj 07, 2015 3:35 pm

Dejansko ne poznam nobenega avtomobila razen renaulta pa baje še ima peugeot 407 v slovenščini meni. Clio zagotovo ima,za peugeota pa nisem ziher. Razlog pa je čisto ekonomski,ker se jim za nas,par Slovencev res ne izplača prevajat. Žal :(

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Če maj 07, 2015 7:20 pm

Če ima lahko skorajda vsak nov avtomobilski model menije že v slovaščini in finščini, je v teh časih, ko ima že vsaka najmanjša elektronska naprava slovenske menije, dokaj perverzno, da tega niso deležne elektronske komponente v produktih vrednih več tisoč evrov! Se pa v zadnjih časih le to (končno) spreminja, slovenske menije je tako že moč opaziti tudi v novejših BMWjih, Oplih, že omenjenih Renaultih, ... pri VW pa žal (še) ne.
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

pleomax
Stalni uporabnik

Napisal/-a pleomax Če maj 07, 2015 9:51 pm

+1

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran Če maj 07, 2015 10:18 pm

Boljse da nimajo, ker prevodi so vcasih prav srhljivi

wildbliw
Novinec

Napisal/-a wildbliw Pe maj 08, 2015 1:12 pm

Priznati moram, da ne znam iz rokava strest, v katerem jeziku so menuji na mojem Nissanu, pa ga vozim že več kot 8 let! :lol:

yeo
Novinec

Napisal/-a yeo Pe maj 08, 2015 2:13 pm

Ampak pri cliotu je vse skupaj bizarno.. del menija je slovenski, opozorila recimo pa izpisuje angleško :) tako da to je bol tako tako..

pleomax
Stalni uporabnik

Napisal/-a pleomax Pe maj 08, 2015 5:09 pm

To pa nisem vedel,da clio samo na pol zna slovensko. Sprijazniti se je treba,da smo Slovenci nepomembni za avtomobilske znamke,ker smo daleč premajhen trg.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe maj 08, 2015 7:39 pm

chan je napisal/-a:Če ima lahko skorajda vsak nov avtomobilski model menije že v slovaščini in finščini, je v teh časih, ko ima že vsaka najmanjša elektronska naprava slovenske menije, dokaj perverzno, da tega niso deležne elektronske komponente v produktih vrednih več tisoč evrov! Se pa v zadnjih časih le to (končno) spreminja, slovenske menije je tako že moč opaziti tudi v novejših BMWjih, Oplih, že omenjenih Renaultih, ... pri VW pa žal (še) ne.

Mi lahko poveš kateri BMW zna Slovensko?

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe maj 08, 2015 8:15 pm

tristan01 je napisal/-a:
chan je napisal/-a:Če ima lahko skorajda vsak nov avtomobilski model menije že v slovaščini in finščini, je v teh časih, ko ima že vsaka najmanjša elektronska naprava slovenske menije, dokaj perverzno, da tega niso deležne elektronske komponente v produktih vrednih več tisoč evrov! Se pa v zadnjih časih le to (končno) spreminja, slovenske menije je tako že moč opaziti tudi v novejših BMWjih, Oplih, že omenjenih Renaultih, ... pri VW pa žal (še) ne.

Lp Tristan01

Slovenski meniji so pri modelu X5 (nova gen.), X6 (nova gen.), X4 (predvidevam, da tudi faceliftan X3), serija 3, serija 4, električni i3, serija 2 (tudi Active Tourer). Za ostale modele pa žal ne vem (serija 1 jih bo verjetno imela po FL).

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx Pe maj 08, 2015 9:00 pm

pleomax je napisal/-a:Sprijazniti se je treba,da smo Slovenci nepomembni za avtomobilske znamke,ker smo daleč premajhen trg.

Mogoče za proizvajalca avtomobilov, res ni zelo pomemben trg. Toda vseeno bi lahko za to poskrbeli slovenski zastopniki. Če bi želeli bi že poskrbeli, da nekdo prevede tisto datoteko, ki vsebuje vso besedilo, in bi nato samo posodobili računalnik. Toda ker pač kupci tega ne zahtevajo, se jim pač ne splača to delati.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Ne maj 10, 2015 6:25 am

chan je napisal/-a:
tristan01 je napisal/-a:

Lp Tristan01

Slovenski meniji so pri modelu X5 (nova gen.), X6 (nova gen.), X4 (predvidevam, da tudi faceliftan X3), serija 3, serija 4, električni i3, serija 2 (tudi Active Tourer). Za ostale modele pa žal ne vem (serija 1 jih bo verjetno imela po FL).

Hmmm imam slabi dve leti staro F31, pa niti pod razno ne zna slovensko....

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Ne maj 10, 2015 7:10 am

tristan01 je napisal/-a:
Hmmm imam slabi dve leti staro F31, pa niti pod razno ne zna slovensko....

Lp Tristan01

Verzija 320d GT, ki je bila lani na testu (http://www.avtomobilizem.com/testi/bmw- ... 3-03-2014/), je že imela. Ravno tedaj pa so bili (menda) lansirani prvi primerki s slo meniji.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov