Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Slaba izkušnja prašno barvanje ALU platišč M.GRAŠIČ KRANJ

Napisal/-a svizc Pe maj 22, 2015 12:15 pm

Pozdravljeni,

na hitro obnovim mojo slabo izkusnjo z prasnim barvanjem ALU platisc podjetja MARJAN GRAŠIČ ki ima sedez podjeta v Smledniku in pa eno izmed enot tudi na Laborah.

Skratka ze dolgo nazaj sem klicaril naokoli za prasno barvanje platisc kje bi bilo ugodno naredit in pa seveda kvalitetno, izbiral sem med GRAŠIČEM ter KORITNIKOM iz Domzal. Da v startu povem da sem imel platisca ze speskana, potrebno jih je bilo le pobarvati ter polakirati, to je to. Naposled se odlocim za Grasica(Labore) ker mi je ta se najblizji, bistvene razlike pri ceni med konkurentoma dejansko skoraj ni bilo (cca 35€ na komad oz cca 150€ gor/dol za vse 4).
Sedaj pa pred vsem tem najprej po telefonu poklicem na Labore za ceno mi v momentu izstreli iz ust 35€ na feltno 140€ vse 4, barvanje + lakiranje, ok... Potem grem fizicno v pisarno k njim spet vprasam isto 35€ na komad 140€ vse skupaj, OK, fix! Recem da popoldne pripeljem feltne tja da se na zadevi zacne delat.

Mine teden dni, nato pa vceraj telefonski klic, klice neka gospa blablabla, pravi feltne so koncane, prevzem je v Smledniku(WTF :blink: :blink: kaksen Smednik, feltne sem oddal na Laborah) in cena 170€(ne 140€). Ravno takrat sem bil v sluzbi in sem zasledil le besedo Smlednik ter 170€ nato sem se ji zahvalil ter da ji sporocim kdaj pridem iskat ker nisem imel casa za pogovor.

Danes zjutraj klicem v Smlednik, noben se mi ne oglasi, klicem na Labore in seveda jaz "dajte mi prosim povedat v cem je fora da je prevzem platisc v Smledniku in ne na Laborah kjer sem jih oddal, kaj se grejo ter zakaj je cena namesto 140€ sedaj kar naenkrat 170€). Gospa meni da se opravicuje da imajo toliko dela da so morali zadevo odnesti drugam ustimat ker drugace nebi feltne koncane se kaksen mesec (zakaj mi je bilo najprej receno da bodo narejene nasleden teden tako kot so tudi bile vmes pa po moznosti tudi mesec dni?!?!). Okk, vredu bom sel tja iskat ni panike, kaj pa je z 170€ in ne 140€ in gospa se me kar naenkrat spomni da sva par dni prej ze govorila po telefonu in pravi cena je fiksna 140€ tako kot sva se dogovorila ter da jim bo sporocila to je to,da ni panike, OK!

Vidi ti to klice me nazaj cez pol ure ista gospa "doberdan blablabla se opravicujem no sedaj pa je cena 170€ in je koncna verjetno se nisva razumela tisto je bilo brez davka se opravicujem tako to je in ne morem narediti nicesar glede tega..) O davku pri ceni ni bilo receno niti besedice...

Konec zgodbe HVALA LEPA ZA NATEG,PRVIC ZADNJIC pri tej firmi IN NIKOLI VEC!!
Ne gre se mi za tistih 30€ vec in pa da sem moral iti po feltne cisto nekam drugam, gre se mi za princip in odnos ter zavajanje strank, vem da jim tistih 170€ od mojih felten ne pomeni nic saj je firma zelo uspesna, pri njih se obracajo ogromni zneski, gre se za mojo izkusnjo z to firmo ki je prvic in zadnjic katastrofalna.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Re: Slaba izkušnja prašno barvanje ALU platišč M.GRAŠIČ KRAN

Napisal/-a svizc Pe maj 22, 2015 12:18 pm

Pika na i pa se tole:

Prejle klicem spet nazaj v upanju ker brat dela v isti stavbi na Laborah kot so oni da mi feltne pripeljejo iz Smlednika na Labore da jih tam prevzame pred sihtom in od gospe "kje stanujete blablabla" sem ji razlozil in mi pravi "aja saj to ste pa blizu predlagam da greste sami po feltne drugace vam bom mogla racunat se prevoz do Labor" PA VI NISTE NORMALNI to ne mores verjet :shock: :shock: :shock:
Pa a sem vam jaz narocil da odpeljete feltne iz ene lokacije na drugo ali ste to naredili sami?!?

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a =swen= Pe maj 22, 2015 5:26 pm

Jao, teli pa res malo sanjajo... :roll:
Pa delo, je kvalitetno opravljeno? pobarvano tako kot mora biti?

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga Pe maj 22, 2015 6:02 pm

Upaj, da je vsaj dobro narejeno. Na ostalo pa čim prej pozabi.

Lp,
G
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe maj 22, 2015 6:15 pm

Potem ti pa naj da brez računa in brez ddv-ja oz ceno 140eur, ker račun itak ne rabiš ker veš kakšen bo šele problem pri reklamaciji če bo potrebna
Lp

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc So maj 23, 2015 9:44 am

Kar sem na hitro "oko vrgel" na feltne so dobro narejene, pravzaprav sem bil tako zivcen da se mi niti ni dalo prevec ubadat z njimi ker sem imel ze v startu pokvarjen dan... Saj sem takoj rekel dajte mi potem brez racuna in je zadeva resena, nic papirjade in zajebancije, volk sit in koza cela... Kakor sem rekel, prvic zadnjic in nikoli vec, naslednji bo absolutno Koritnik iz Domzal kateremu bom dal stimat vse skupaj...

alexwell
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexwell So maj 23, 2015 1:48 pm

škoda, da se nisi spomnil, da ti naredijo predračun in bi imel vse črno na belem..... ;)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Napisal/-a svizc So maj 23, 2015 1:50 pm

Skoda je ker nisem vsega placal takoj takrat ko mi je rekla 140€ pa bi bilo, ce bi mi rekla takrat 170€ pa verjetno sploh nebi barval tam, sem skoraj siguren...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 20 gostov