Ne pricakuj ogromnih prihrankov in zivljenjskih priloznosti, ce pa tankas na Petrolu je kartico smisleno imet. Jaz sem po letu al dveh clanstva vzel placilno kreditno (jo mas za zbirat tocke + je na njej American Express) a kreditna v bistvu nima veze s petrolom saj jo nudi BKP, ki ti jo tudi odobri. Sem se pa odlocil zarad placila na obroke (ko pac rabim imam tut za vinjeto). Sicer pa pogosto na blagajni dam kartico in povem: "Sem tocke" placam pa s kako drugo...
Sama kartica (clanstvo) pa mi je prisla prav ob urejanju gretja... (neki sroski so bli zastojn in ful popusta na redno ceno). Ce bi se odlocil iti na Petrol elektriko bi dobil se 50€ elektrike gratis. Ce bos kdaj sel se tudi ti racuni stejejo v tocke... Sicer pa se mi tocke kopicijo in na koncu leta propadejo. Obcasno imajo v katalogu kaj kar je ugodno in kupim ali imajo kak partnerski program, ki je zanimiv. A ponavljam ne pricakuj zivljenske priloznosti. Ostane pa dejstvo, da, ce kartice nimas tock ne zbiras, ce jo pa imas jih imas in lahko porabis...
Se vedno pa je smisleno, ko se ti nekaj zdi zares ugodno preveriti ali je zares ugodno... "google it". Saj ves prodam ti mleko z 99% popusta... redna cena 100€ zate samo 1€