Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Re: petrol točke?

Napisal/-a eclipse_R To mar 22, 2011 9:20 pm

Avtomatska pralnica je glede na tale posnetek dosti boljša, kot pranje na žetone (razen če bi prinesel svoje krpe in gobe, ki jih nisi metal po tleh)

http://www.youtube.com/watch?v=PZjWkB_q2lE

lp
Slika

Uporabniški avatar
MaLiNoVc
Novinec

Napisal/-a MaLiNoVc To mar 22, 2011 9:32 pm

No rečmo mi v Celju mamo novo pralnico kar se pozna in tudi stranke so zadovolne in se redno vračajo tako da imam ob dobrem vremenu cca 75 - 85 pranj v celem dnevu.

ah82
Nov uporabnik

Napisal/-a ah82 Sr mar 23, 2011 12:17 am

@Tristan01 Hvala! Sedaj vem kaj bom delal v nedeljo dopoldan :)

lamea
Nov uporabnik

Napisal/-a lamea So apr 09, 2011 6:34 am

MajaI je napisal/-a:No, mogoče kdo pozna kako dobro ročno pralnico na relaciji Bežigrad - Črnuče - Trzin?

Majal mi v naši familiji vsi peremo avtomobile (zunanje in notranje čiščenje) v Črnučah pr enmu vulkanizerju na Zasavski cesti, nasproti Lauder bara. Nevem če lahko napišem kako točno se mu reče. Je pa kar gužva, ampak se ful potrudijo fantje.

Mene pa zanima, če kdo pozna kšno fajn kako dobro ročno pralnico na relaciji Vrhnika-Ljubljana-Ig? Da mi ne bi blo treba sam zaradi pranja avta v Črnuče.

Uporabniški avatar
gortnar
Novinec

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Re: Petrol točke in BMW

Napisal/-a matej1357 Pe jun 03, 2011 7:52 am

Petrol točke in BMW?? :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Re: Petrol točke in BMW

Napisal/-a dobek Pe jun 03, 2011 7:54 am

no, ce jih kdo rabi (tako one na kartici, kot tiste za nalepit), menjam za omv tocke, tudi 2 za 1 :lol:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
dfdf
Nov uporabnik

Napisal/-a dfdf So okt 15, 2011 10:58 am

Te točke so živi nateg, če kej kupiš itaq preplačaš pa naj bi mel ogromen popust (lari-fari)

Uporabniški avatar
honeybee
Novinec

Napisal/-a honeybee Ne jul 26, 2015 6:18 pm

Ravnokar razmišljam ali se včlanit v klub zvestobe. Je kdo kaj prišparal glede na te točke? Nisem preveč primerjal cen z drugje. Ampak s točkami je nekaj ceneje kot drugje (mi pa vsaj ni treba dlje hodit ali plačevat še poštnino).

lp
darkside

igorc
Nov uporabnik

Napisal/-a igorc Ne jul 26, 2015 8:42 pm

Ne pricakuj ogromnih prihrankov in zivljenjskih priloznosti, ce pa tankas na Petrolu je kartico smisleno imet. Jaz sem po letu al dveh clanstva vzel placilno kreditno (jo mas za zbirat tocke + je na njej American Express) a kreditna v bistvu nima veze s petrolom saj jo nudi BKP, ki ti jo tudi odobri. Sem se pa odlocil zarad placila na obroke (ko pac rabim imam tut za vinjeto). Sicer pa pogosto na blagajni dam kartico in povem: "Sem tocke" placam pa s kako drugo...

Sama kartica (clanstvo) pa mi je prisla prav ob urejanju gretja... (neki sroski so bli zastojn in ful popusta na redno ceno). Ce bi se odlocil iti na Petrol elektriko bi dobil se 50€ elektrike gratis. Ce bos kdaj sel se tudi ti racuni stejejo v tocke... Sicer pa se mi tocke kopicijo in na koncu leta propadejo. Obcasno imajo v katalogu kaj kar je ugodno in kupim ali imajo kak partnerski program, ki je zanimiv. A ponavljam ne pricakuj zivljenske priloznosti. Ostane pa dejstvo, da, ce kartice nimas tock ne zbiras, ce jo pa imas jih imas in lahko porabis...

Se vedno pa je smisleno, ko se ti nekaj zdi zares ugodno preveriti ali je zares ugodno... "google it". Saj ves prodam ti mleko z 99% popusta... redna cena 100€ zate samo 1€ :lol:

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Po jul 27, 2015 2:34 pm

Nazadnje ko sem to preverjal za Petrol, so v katalogu bili artikli z redno ceno drugih trgovin + še njihove točke, torej si stvar preplačal in to kar konkretno. Ne morem reči če je na OMV kaj drugače ker nisem preverjal, sem pa zbiral točke za nahrbtnike kateri so se mi zdeli kvalitetni, od takrat dalje pa nič več.

Uporabniški avatar
honeybee
Novinec

Napisal/-a honeybee Po jul 27, 2015 2:47 pm

Enkrat sem na eni spletni strani videl objavo, da je imel Petrol s temi točkami večjo ceno kot druge normalna cena. Sem sedaj pregledal še par stvari in je v primerjavi z drugimiše nekaj ceneje (je pa cena brez točk višja).

Sedaj se mi gre bolj za te točke, ki jih dobiš za vsakih 10 eur za vzglavnik.

lp
darkside

igorc
Nov uporabnik

Napisal/-a igorc To jul 28, 2015 7:24 pm

Zbiranje tock, ki je omejeno na neko skupino artiklov (kozarci, torbe, nahrbtniki, vzglavniki, ...) nima veze s clanstvom. Tankas, dobis tocke in zbiras dokler lahko oz. dokler ne zberes dovolj.

Zraven teh tock pa dobis se tocke petrol kluba Te tocke koristis da si "zbijes ceno" na enega izmed vec 1000 artikov ali storitev na petrol shopu. Lahko si kupis na pumpi al pa online in narocis, da pride na neko pumpo. En majhen izbor artiklov dobis v katalogu, ki izide parkrat letno in ga dobis na vsaki pumpi.

Dvomim pa, da kaj preplacas... pac tankat moras, ce se vozis... ce imas kartico tocke dobis, ce ne tankas al nimas kartice jih ne. Tocke torej imas brezlacno. Vsaj jaz, ki pac raje tankam na Petrolu. Skratka... ni za kupit vsako stvar ampak recimo SD kartice in micro SD kartice imajo dalec najboljse cene vedno na Petrolu oz. so bile najcenejse vsakic, ko sem jih rabil in kupil. Tudi USB kljucek sem nazadnje tam dobil... Zdej bom enmu kolegu posodu kartico zarad tock, ki je nasel agregat (B&D 2200) ma petrolu vec kot 50€ cenejsi kot drugje...

Kot povedano; ni za pricakovat zivlj. priloznosti, a se obcasno da kaj dobit.

Uporabniški avatar
moj-avto
Stalni uporabnik

Napisal/-a moj-avto Pe jul 31, 2015 4:37 pm

OMV točke so boljše, ker dobiš določene stvari brezplačno.
Avto, moj partner!

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Pe jul 31, 2015 4:56 pm

Jaz točke uporabljam izključno pri nabavi plina in pri elektriki, 4 mesec 25 % se pa pozna in tu se omv skrije...ostalo je pa res BV
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov