Debate, ki niso vezane na ostala področja...

DIVKO
Nov uporabnik

NASVET

Napisal/-a DIVKO Po jan 06, 2003 8:46 am

Pozdravljeni!

Ker bom zamenjal vozilo, se najprej obračam na Vas, da mi svetujete. Konkretno se zanaimam za nakup Renault Lagune 1.8RT (ali diesel variante), let 1994/5 ali za Renault Scenic 1.6 RT/RN, letnik 1996/97.

Oboje mi je zanimivo, pa me zanima, če ima kdo od Vas omenjeno vozilov uporabi, kakšne so izkušnje, slabosti, prednosti. In za katere vozilo se naj odločim?

Hvala za odgovore.
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique trubuere

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Re: NASVET

Napisal/-a zupi13 Po jan 06, 2003 10:00 am

mam laguno 1.8 RT, l.95, 121kkm, drugi lastnik in sm z njo zlo zadovoln, poraba od 7 do 9 (poletje dolge ture-zima mesto), kvari se ne (še?), menjal sm sklopko in pa obvezne servise. jo pa prodajam, ker bi rad kupu novejšo(l.98). RT oprema ma serijsko servo volan in voznikov sedež nastavljiva po višini, el.stekla, CDZ, meglenke,... jaz pa dam zraven še 15 col alu z novimi gumami in cd radio vse skupaj za 1,2 MIO.
Slika

DIVKO
Nov uporabnik

Re: Re: NASVET

Napisal/-a DIVKO Sr jan 08, 2003 12:03 pm

zupi13 pravi:
mam laguno 1.8 RT, l.95, 121kkm, drugi lastnik in sm z njo zlo zadovoln, poraba od 7 do 9 (poletje dolge ture-zima mesto), kvari se ne (še?), menjal sm sklopko in pa obvezne servise. jo pa prodajam, ker bi rad kupu novejšo(l.98). RT oprema ma serijsko servo volan in voznikov sedež nastavljiva po višini, el.stekla, CDZ, meglenke,... jaz pa dam zraven še 15 col alu z novimi gumami in cd radio vse skupaj za 1,2 MIO.

ZANIMIVO....sicer pa hvala za ponudbo, mam še eno ogledano.

Hvala za odgovor!
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique trubuere
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov