primozek68 je napisal/-a:Če se jih sme vijačiti, po tvoje pomeni, da se jih lahko tudi zvija ??
Da. Ker še enkrat: z zvijanjem se jih ne poškoduje, medtem ko se z vrtanjem jih, ergo, logika da se jih lahko.
In še v tretje: zakaj kolegu na AMZS-ju niso nič rekli, ko je prinesel čisto zvite ? če bi tvoja teza držala, bi plačal kazen, pa ni.
Torej že samo njegov primer kompletno demantira tvoje pisanje.
primozek68 je napisal/-a:Zakone ti bo kdo drug izbrskal, meni se ne da.
Seveda se ti 'ne da', ker to nikjer ne piše v aktualnem zakonu ne piše.
primozek68 je napisal/-a:V Nemčiji je dovoljeno vse. Hm...Kaj točno ta argument pojasnjuje?
Da mi je vseeno kaj ti in tebi podobni pametujejo za Slovenijo, ker imam itak avto registriran v Nemčiji, kjer se tablice sme vrtati že 30 let, zvijati,lepiti etc. in sem želel dati le nasvet uporabniku.
primozek68 je napisal/-a:Še eno zgolj osebno opazko bi si dovolil- me prav zanima, katero delovno mesto zahteva tolikšen možganski deficit.
Počasi greš s tvojimi 'opazkami' predaleč. Da ti ne bo žal. Preberi si pravila foruma.
primozek68 je napisal/-a:Glede brabusa, predno ti pride- lepili so s silikonom, ker je pač na ponku, pri roki in zakaj bi še po Teso hodil. Logika, ne?
Hahaha, jaaa logistični problem je bil v taki firmi ja

ker to je družinsko podjetje z očetom in sinom, katera malo šravbata v garaži pod bajto in se jima je slučajno silikon valjal po ponku, to je bilo ja. Hahahahaha....saj nisi to res napisal, no wait! dejansko si
Tako, sedaj se pa ne grem več - i rest my case in resno: preberi si pravila foruma.
@DePalmo, hvala za tole, a prikazal si uradni list iz 2010, najdi ga še iz 06/2014 - od takrat dalje je tudi 'upognjenost' pod dovoljeno, saj so prilagodili zakon glede na določena vozila.