Veš kaj ti jaz povem. To je pomoje še dosti ok. Bolj me skrbijo vozila, ki so tehnično neizpravna (ne govorim o homologacijah ampak voznih lastnostih) in se veselo podijo po naših cestah. Vsak dan na poti v in iz službe vidim vsaj 10 vozil, ki so bila že zdavnaj primerna za odpis. Če so že na videz neizpravna (nazadnje sem se smejal, ko sem videl en kombi tako nagnit, da se je videlo že, kakšen tovor prevaža

), kakšna so ta vozila šele drugače neizpavna. Poznam veliko ljudi, ki služijo s tem, da vozijo avte na tehnične in podkupujejo delavce. Ja win win..Delavc dobi kak evro dodaten, prevoznik procente za opravljen tehnični in še lastnik je vesel.
Še primer: moj oče je peljal 5 let starega Megana na tehničnega in vse kar je bilo potrebno menjat je bil zglob spredaj. Oče se je zahvalil in nameraval it takoj porihtat zadevo pa mu je gospodič na tehničnem sam rekel, da ni problema, da bo že zapisal v program, da je vse ok in je izpraven avto. Seveda je moj oče pošten in zgleden državljan in seveda ga skrbi za varnost, zato je takoj odšel na servis popravit ampak to je to. Sam se je človek ponudil, da zapiše v sistem, da je vse ok. Nisem mogel verjet.
Tako da me take stvari veliko bolj skrbijo kot pa neki dodatkiin fensi igled.