FLINK je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:Točn tko...s fenom segret pa gre dolpametni ste pa eni k radio... če vi ne veste kako bi jo dobil dol ne govort vsem povprek da se ne da
To je itaq bolezen celotnega foruma. Zdaj se itaq ne bo nihce oglasil
nevermind je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:skopusnik je napisal/-a:Točn tko...s fenom segret pa gre dolpametni ste pa eni k radio... če vi ne veste kako bi jo dobil dol ne govort vsem povprek da se ne da
To je itaq bolezen celotnega foruma. Zdaj se itaq ne bo nihce oglasil
Da se marsikaj. Samo nekateri zadržimo takšne zase in ne pišemo tega po forumih. Samo nekaterim enostavno ne potegne.
Ker forum spremlja LPP, policija in še marsikdo... tako da fantje še pišite, kej skrivate xenon balaste, limate pokrovčke za pranje in razne zvijače za odlimavanje vinjet ter triki za ponarejanje TUV-ov... pa slikovno vse prikažite!
Policaji prej niti niso vedeli kaj je xenon kaj šele samdoejno uravnavanje snopa in pranje žarometov
to se lahko tolažiš, ampak na vinjeti ti lepo piše da ni prenosljivadenis,mag. je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Hvala bogu za 'vsevede' na forumu![]()
![]()
Zdaj jo bom pa še jaz zgoljufal ker jo moram prestavit iz sestrinega avta na fotrovega.
ne gre za nobeno goljufanje, ampak sem stari avto prodal, na katerem je vinjeta in bi jo prestavil na drugega. Plačal sem jo kot vsi 95eur.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov