FoxyLady je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Jst sm svoje vdolbine zrihtal pri Hacinu.
Priporočam.
Jest tud. Ga zelo zelo priporočam !!! Pocen pa še ful dobr naredi. Jest ga dam k njemu tudi polirat, enkrat na leto.
Jest sm imela eno zlo veliko udolbino ... cca 10 cm premera in mi je odlično porihtal, tud mal se ne pozna da je bla kdaj tm luknja. Pa tud en manjši door ding mi je že zrihtu.
Drugač... tole z vrati... tile door ding's ... to je moja nočna mora. To pa tolk sovražim. Jest če vidim koga da to naredi... ne men... komu drugmu, grem tja in mu lepo povem, da ne bi bilo slabo če bi mal pazil ali pazila.
Samo ne moreš verjet, kolk folka nima nobenga občutka... niti za svoje avtomobile, kaj šele za druge.
Če pa bi vidla ta je to men en naredu.... hmmmm ne vem no... bi me mogli kr fajn držat.![]()
a tiste vdolbine od parkinga si tud popravlala kej? Mogoce ves kok kej racuna za to? To je pomoje odvisno od stevila luknic in pa velikosti - jz jih mam kaksne 5 na obeh straneh manjsih, mogoce kdo ve kok bi to priblizno prislo?