Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Re: strešni kovček

Napisal/-a phoebus Po jul 18, 2016 7:28 pm

tudi jaz gledam kovčke, pa se ne kako ne morem odločiti - razmišljal sem med Montano (800) In thuletom Motion 800, zdaj pa vidim tudi bistveno cenenši Junior Extreme 450.
Najlepši itak izgleda Thule, najbrž bo tudi kak nadomestni del (kaka ključavnica ali kaj?) najlažje dobiti čez nekaj let.

Vem, da je Montana narejena iz armiranega poliestra ki naj bi bil bolj trpežen.. pa je bolj uporabna? Mislim na aerodinamiko (hrup, poraba), uporabnost (notranje dimenzije, obojestransko odpiranje), prenašanje med avti (najbrž Montana nima nastavljivih priklopov)? Kaj mislite?

vsekakor bi rad nekaj, kar bom lahko prenašal med avti (in bo trajalo) - pred leti sem kupil Fapa prečke in Thule nosilce za kolo. Nosilci so na tretjem avtu, fapa prečke pa si lahko nekam zataknem, ker firme ni več in ne morem kupiti novih "priključkov" za drugi avto...

Ima kdo izkušnje z Juniorjem? Je sploh za razmišljati?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Re: strešni kovček

Napisal/-a ban To jul 19, 2016 6:52 am

Težko ti dam objektivno mnenje, ker imam že leta vse od thuleja (prečke, prtljažniki za kolesa, trugo). Nosilec za kolo imam že več kot 15 let, je bil včasih velikokrat v uporabi pa je še vedno tak kot nov. Pri thuleju mi je predvsem všeč enostavna uporaba, tako da gre moj glas za thule ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov