BiMMER pravi:
A ste gledali na POP-TV v oddaji Preverjeno je bil test Murcelaga!?!
Kr huda zver!
Martin pravi:
JA VW JE IZDELAL PRAVO SUPER RAKETO, PO MOJEM MNENJU BOLJ PRIMERNO ZA V DNEVNO SOBO KOT OKRAS, KOT PA ZA SLO KOLOVOZNE CESTE.ZA SE VOZIT PO MIAMIJU MED PALMAMI PA JE KAR V REDU.
MGsax pravi:Martin pravi:
JA VW JE IZDELAL PRAVO SUPER RAKETO, PO MOJEM MNENJU BOLJ PRIMERNO ZA V DNEVNO SOBO KOT OKRAS, KOT PA ZA SLO KOLOVOZNE CESTE.ZA SE VOZIT PO MIAMIJU MED PALMAMI PA JE KAR V REDU.
pri murcielagu ima audi prste vmes če pa misliš vw v12 pa se opravičujem!
SPARCO pravi:
Jaz sem tudi gledal samo ne vem ali je novinar povedal ceno za njega ali jo rajši ni.
Ah pol bimoru po slovenskih cestah sam v prvi vozt, v drugo bi dal pa na avtocesti.K**C pa take cestemikey pravi:BiMMER pravi:
A ste gledali na POP-TV v oddaji Preverjeno je bil test Murcelaga!?!
Kr huda zver!
HUDOOOOOOOOOOO
U prvi prestavi potegne čez 100! (pol jih maš pa sam še 5!)
Pa kakšen glas!
A ste vidl kako se je tresu un novinat k ga je vozu?
GFors pravi:
Men je pa to iber super avto. Ful lep in nujno mora bit une strupeno zelene barve. Noro. Mi je lepši od Diablota. V tem prispevku se ni videlo, kako se mu pri višjih hitrostih dvigneta stranska stabilizatorja in zadnji spojler.
Un prispevek je bi res malce brezvezen po moje. Pa koga briga uporabnost tega avta. In to da more najprej novinar nekaj povedati, potem pa Tomlje pove isto... ja OK no. Ta avto si kupiš iz istega razloga kot ultra hiter motor. In če bi delal prispevek o motorju, bi rekli, da nimaš kam dati potovalke (in to 2 krat)... ja res bad no.
BTW... a ste vedl da luči za ta avto izdeluje Saturnus.
[Sporočilo uredil/a GFors na dan 09.01.2003 ob 12:13 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov