Njoko pravi:
Evo,
ker sem koncno staknu enega originalnega Yarisovca, ga moram pa res izprasat.
No, pa kar zacnimo.
Kaksna je kaj poraba pri Yarisu 1.0 recimo pri voznji po avtocesti (cca. 130 km/h)? Trenutno imam masino z 1.5 litra prostornine in 80 KM, ki ima pri takih hitrostih potrosnjo nekako okrog 6,75l/100km, pozimi tam do 7.5l/100km. Sem pa imel priloznost furat Opel Corso, ki je imela 998 ccm (trovaljnik z 12 ventili) in je pri takih hitrostih imela za kakega pol litra vecjo porabo in me ravno zato zanima, kako se kaj pri podobnih pogojih obnesejo Yarisovi mali motorji. Po domace: A se raje splaca dat kakega pol jurja evrov vec za vecji motor, ki pa ga ne bo treba toliko tiscat in bo posledicno poraba nizja. Rallyev namrec ne bom vozil, tako da je gospodarna poraba vecja prioriteta, kot pa vecja moc.
Kako kaj servisiranje? Kaksni so servisni intervali? Koliksni so storoski za povprecen servis? Kaksna je mreza pooblascenih servisov in kako si zadovoljen z njimi?
No pa se, kako si kaj na splosno zadovoljen z avtomobilom?
L.p.
Njoko
Yariso pravi:
hja nevem ka ti nej še povem...aja vš ka je zlo fajn k se zadnja sedeža pomikata naprej pa nazaj za 15 al 20 cm (nevem napamet) je pa zlo uporabna zadeva, za povečanje placa v prtljažniku al pa da majo sopotniki malce več udobja!!!
Njoko pravi:Yariso pravi:
hja nevem ka ti nej še povem...aja vš ka je zlo fajn k se zadnja sedeža pomikata naprej pa nazaj za 15 al 20 cm (nevem napamet) je pa zlo uporabna zadeva, za povečanje placa v prtljažniku al pa da majo sopotniki malce več udobja!!!
A tole je tudi pri navadnem Yarisu ali samo pri Verso varijanti? Vem da ima navadna varijanta deljive sedeze po tretjini - si morda mislil na to?
L.p.
Njoko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov