Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

PIKICE !!!!!

Napisal/-a seat Ne mar 28, 2004 10:46 am

Pozdravljeni zanima me kako naj popravim pikice na pokrovu motorja sicer jih ni dost sam vseen mene to fuul moti pa me zanima kako vi rešujete te težave barvo sem kupil na servisu (original Seat)
pa me zanima poskusil sem na mestu kjer ni vidno pa rahel odtenek sicer se pozna pa ali naj mesto kjer sem nanesel barvo (z zobotrebcem) tam nastane sicer majčkena bunkica ali naj potem pokrov spoliram al kako.
Aja pa katero polirno pasto priporočate.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Ne mar 28, 2004 11:05 am

uff.. tole mene se caka... neki malih pikic je.. pa ene par risov ko je avto vozla neka zenska... go figure.. drgac pa sm js sou tule v lokalno trgovino z avtoopremo pa pogledal cene vseh moznih polirpast in se odlocu za... tadrazjo... :) rece se ji pa armorall. stala je pa ene 3 jurje. drgac je pa fotr kupu za svojga polota rdeco polirpasto (rdec avto, logika ane) pa mislim da je dal okol jurja.. ampak se mi ne zdi da spolira tak dobr...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Re: PIKICE !!!!!

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 28, 2004 11:23 am

seat je napisal/-a:Pozdravljeni zanima me kako naj popravim pikice na pokrovu motorja sicer jih ni dost sam vseen mene to fuul moti pa me zanima kako vi rešujete te težave barvo sem kupil na servisu (original Seat)
pa me zanima poskusil sem na mestu kjer ni vidno pa rahel odtenek sicer se pozna pa ali naj mesto kjer sem nanesel barvo (z zobotrebcem) tam nastane sicer majčkena bunkica ali naj potem pokrov spoliram al kako.
Aja pa katero polirno pasto priporočate.

a ne boš reže naredu? :?
drugač pa polir pasta kot je reku NoName...
al pa če maš kej barve namešane, čopič pa mal poštrihi :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne mar 28, 2004 11:44 am

Hja reže ja sam ne še sedaj ni $$$$$
ja sam pikice od barve ostanejo a pol jih naj spoliram
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Ne mar 28, 2004 1:22 pm

ej bom jst enkrat sliko mojga pokrova dau gor boste vidl kva pomenijo pikice:(((( en miljauznt jih je...pa ne sm po pokrovu:( JEB.... mat....in ta zima in z njo teji cestarji s peskom
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne mar 28, 2004 1:28 pm

z aprvo silo si jih sam z barvo porihtaj ko jih bo pa več pa celo haubo špricni!
nekateri pa na ono prozorno folijo prisegajo.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 28, 2004 1:51 pm

ja folija je full dobra rešitev, sam pr njemu je že mal prepozn za njo :(
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne mar 28, 2004 1:53 pm

ja folija mogoče naslednjo zimo zanima me samo kako naj popravim pikice da se bo čim manj vidlo

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 28, 2004 2:00 pm

ja nimaš kej, če hočeš 100% je barvanje cele havbe,
pol maš poliranje, ali pa čopič in popravit pike...

zdej se pa sam odloč kaj boš naredu...
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne mar 28, 2004 2:34 pm

za pikice: pikice malo zdrgni s špičko kako, avto operi z čistilom za krožnike (men je Jar kr uredu), orenk posuši, vzami zobotrebec in ga pomoči v farbo tako da bo čist mejhna kapelca na konc. Ta zobotrebec sedaj daš na pikico, tako da se farba razlije lepo po pikici, počakaš da se orenk posuši farba, pa še enkrat.... tako dokler ne bo kr mal hribčka ratal. potem oustiš čez noč da se res orenk posuši. Nasledni dan pa dašmalo avtošampona na farbasta mesta kot mazilo in z 2000 šmergel papirjem zbrusiš odvečno farbo. Ko bo vse gladko pa greš enkrat čez z regeneratorjem laka in se lotiš poliranja.
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne mar 28, 2004 5:05 pm

če boš sam delal se bo malo vidlo preverjeno.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Maco
Novinec

Napisal/-a Maco Ne mar 28, 2004 5:33 pm

No, jaz imam pa en podoben primer! Imam ene pol centi krat pol centi pikco! Kje bi dobill mal farbe?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov