X-Hair je napisal/-a:Red mora biti.
držite se tega in brez nadaljnega kreganja in prčkanja...
G-4S je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:NIHČE NE BO IMEL VSTOPA BREZ PREDHODNEGA KONTAKTA Z MANO ALI GREGATOM.TOČNO TOLIKO KOT JE PRIJAVLJENIH TOČNO TOLIKO JE TUDI PRISTOPNIH IZJAV,KI JIH BO DOBIL G.TOM.
To ni bilo namenjeno tistim,ki so se prijavili in imajo korekten odnos do vseh ostalih,temveč za nadobudneže,ki mislijo do bodo meni pamet solili.Tisti,ki ni izvedel kontakta naj se zamisli če se mu sploča priti obrnit pred mobikrog.
Povdarjam še zadnjič,da upoštevajte navedene pogoje in pravila,ker prvi polom bo hkrati tudi zadnji.
Ej model, to niso besede MajeCRX. To je samo copy/paste posta enega izmed organizatorjev s honda foruma. Oster ton pa je bil namenjen nadobudnežem, ki so se delali nekaj pametne ter človeka raspizdili, ne pa tebi Hugo ali nehondašem, etc.
HUGO_BOSS je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:NIHČE NE BO IMEL VSTOPA BREZ PREDHODNEGA KONTAKTA Z MANO ALI GREGATOM.TOČNO TOLIKO KOT JE PRIJAVLJENIH TOČNO TOLIKO JE TUDI PRISTOPNIH IZJAV,KI JIH BO DOBIL G.TOM.
To ni bilo namenjeno tistim,ki so se prijavili in imajo korekten odnos do vseh ostalih,temveč za nadobudneže,ki mislijo do bodo meni pamet solili.Tisti,ki ni izvedel kontakta naj se zamisli če se mu sploča priti obrnit pred mobikrog.
Povdarjam še zadnjič,da upoštevajte navedene pogoje in pravila,ker prvi polom bo hkrati tudi zadnji.
Ej model, to niso besede MajeCRX. To je samo copy/paste posta enega izmed organizatorjev s honda foruma. Oster ton pa je bil namenjen nadobudnežem, ki so se delali nekaj pametne ter človeka raspizdili, ne pa tebi Hugo ali nehondašem, etc.
aha... in zakaj je potem ona to men popala sem, če to ni name letel??
ne razumeme res...
majaCRX je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:pa tist kmet vedno probleme dela jebemu mu mater še zdaj sem jezna na njega ko bi le strela vdarla v njega
![]()
zdej če razumem tudi gledalci niso dobrodošli ampak jaz bi pa ful rada šla to pogledat
bomo šli pa peš tako kot je predlagal hugopr men postimo avte pa gremo peš dol pa še kmeta zapremo pol pa po avte pa mu gremo razgast tisto koruznico
![]()
hugo te kaj glava boli od včeraj![]()
lp tigrica
Ja, žal je tako, da se pred MobiKrogom NE SME parkirat, znotraj je pa prostora samo za avte, ki vozijo.
Lahko pa vam naredim copy/paste organizatorjevega posta, da boste videli, da se res ne bo dalo priti noter-ne z avtom, ne peš![]()
NIHČE NE BO IMEL VSTOPA BREZ PREDHODNEGA KONTAKTA Z MANO ALI GREGATOM.TOČNO TOLIKO KOT JE PRIJAVLJENIH TOČNO TOLIKO JE TUDI PRISTOPNIH IZJAV,KI JIH BO DOBIL G.TOM.
LP
strommer
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov