Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Formula 1

Napisal/-a matcho Če jan 16, 2003 6:48 pm

Ste že slišali kaj so se za letos zmenli da bodo spremenili za F1? Baje bi naj ukinili računalniško povezavo med dirkalnikom in boxom, potem naj nebi bilo več komunikacije med voznikom in ostalim teamom, ASR (sistem proti zdrsavanju koles) bi naj med drugimi tudi ukinili, potem bi jim naj odvzeli tudi avtomatski menjalnik in še in še. Za to sem 100%, poleg tega pa je še dosti novosti, katere naj bi uvedli že letos, nekatere pa dobo še leta 2004 in 2005!
Bomo vidli kako bo letos? Upam da nebo tako kot prejšnjo sezono! Malo več akcije je potrebne!
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Formula 1

Napisal/-a Sale Če jan 16, 2003 7:16 pm

Nekaj malega smo rekli tudi že tukaj:
http://www.avtomobilizem.com/viewtopic.php?TopicID=1549

Sicer tale tema bolj spada pod tekmovanja - jo bomo pa zaenkrat pustili tukaj zaradi večjega odziva. Upam, da se strinjate ;)

Drgač pa jaz upam, da bojo s tem res dosegli večjo razburljivost F1, ker v zadnjih letih sem ponavadi zaspal med dirkami, ki sem jih gledal :D ;). Znajo bit pa taka nova pravila dvorezni meč in imajo lahko tud kakšen stranski učinek. No pustmo se presenitit :).
Slika Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če jan 16, 2003 8:19 pm

Ja saj čas je že bil da so uvedli neke pametne spremembe, ker kar se dogaja zadnji dve leti sploh ni vredno komentirati! Sami dolgcajt! Samo se pa da zgodit da bodo zaradi tega tudi druge ekipe imele še večje probleme kot sedaj - upam da se kaj takega nebo zgodilo!
Pustimo se presenetit!!!!
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če jan 16, 2003 10:18 pm

KONČNO neke spremembe, saj je bila formula že dolgcajt, če bi šlo tak dalje bi on v Formuli lahko še samo na bremzo in na gas stiskal, drugo bi pa opravili v boxsih:)
Upam, da bo to vplivalo pozitivno, da ne bodo potem na koncu skozi cilj pripeljale samo 4 formule.:)
Ja bo pa tudi več sukanja in belega dima:D

Gost

Napisal/-a Gost Pe jan 17, 2003 8:37 am

Če bi blo pomoje, bi jim dal ročni menjalnik, nič servota, pa nič elektronike...

Uporabniški avatar
donCapeli
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a donCapeli Pe jan 17, 2003 11:23 am

včasih so štartali tako, da so dejansko tekli do formul.
danes bi bilo to banalno za gledat. ALI PA ZANIMIVO :D:D:D

je pa že tako boljše, da ni vse v elektroniki ampak dosti na mehaniki in šoferju
Ko pogledaš v ogledalce, vidiš mene, ki za tabo vozim 8)
Slika

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Pe jan 17, 2003 11:41 am

Če bodo res naredili vse te spremembe, bo formulo vrnilo 20 let nazaj. To mi pa ne diši ravno najbolje. Za začetek bi morali pač ukiniti sistem proti zdrsavanju koles, ne pa da ukinejo kar milijon stvari naenkrat.
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: Re: Formula 1

Napisal/-a BaSe Pe jan 17, 2003 1:46 pm

amajeric pravi:
Če bi blo pomoje, bi jim dal ročni menjalnik, nič servota, pa nič elektronike...

Saj pa so tak naredli: nič servota, nekal el.....

Vladimir
Novinec

Re: Re: Formula 1

Napisal/-a Vladimir Pe jan 17, 2003 2:38 pm

Sunshine pravi:
Če bodo res naredili vse te spremembe, bo formulo vrnilo 20 let nazaj. To mi pa ne diši ravno najbolje. Za začetek bi morali pač ukiniti sistem proti zdrsavanju koles, ne pa da ukinejo kar milijon stvari naenkrat.

Tk je tud prou. Zdej se bo bl vidl kdo je bolš voznik. Men se tud ne da več gledat gunga šumija. Upam, da bo bl zanimiv.
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Pe jan 17, 2003 2:41 pm

Se strinjam yadnji cas da so naredili neke spremembe. Prav tako nas gledalce kot kot tudi za vodilne v formuli ena. Saj vec gledalcev oz vecja prilubljenost pomeni tud vec denarja. Saj sponzorji strmijo samo po gledanosti. Uglavnem tud ce bojo nekaj stvari skenslal, bomo se kr gledal schumija ker pac zna vozit:)
Matjaz
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov