alfa331.5 pravi:
Kje se loh nabav te ledice u LJ pa kolk bi koštale 5mm supr svetilne?
A se sploh loh da notr več k 4 dijode, a je tolk placa da bi jih dubu čez tiso lukno?
pro2c pravi:
...en opis sem prebral, kjer je tip menjal osvetlitev svojega cliota (B f1) na modro in je napisal da so noter SMD-LED. Tezko verjamem da tiste male palacinke tolko svetijo, mogoce je mislil kaj drugega, ve kdo? (armin)
pro2c pravi:
visokosvetilna LED dioda (3mm) pride 300 SIT, upori so drobiz in to je to
Armin pravi:
Ej,pro2c ne dajati 3mm.Premalo ti bodo svetile.Sigurno.Sicer pa za tako ceno dobis v Lj. 5mm.
Ne vem,kakor hoces.
P.S.: Sem danes naredil stran na car-domain,pa grem gor pogledat pa server ne dela do 20.1.,ker obnavljajo stran oz.server.Gor imam slike
o luceh in osvetlitvi poda avtomobila z LED-icami.
Ce mi poves kako se slikico gor prilepi jo bom gor dal.Bos videl kako zgleda.Sicer pa ti lahko tudi posljem
Armin pravi:pro2c pravi:
Ej,pro2c ne dajati 3mm.Premalo ti bodo svetile.Sigurno.Sicer pa za tako ceno dobis v Lj. 5mm.
Ne vem,kakor hoces.
P.S.: Sem danes naredil stran na car-domain,pa grem gor pogledat pa server ne dela do 20.1.,ker obnavljajo stran oz.server.Gor imam slike
Ce mi poves kako se slikico gor prilepi jo bom gor dal.Bos videl kako zgleda.Sicer pa ti lahko tudi posljem
Boych pravi:Armin pravi:pro2c pravi:
Ne vem,kakor hoces.
Daj sendaj se meni to sliko! 10x
LP Boych
Vladimir pravi:
ajde.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov