Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Racing
Novinec

Kraj: okolica Bleda

Re: Re: POLICAJI!!!!!!!!! FUJ

Napisal/-a Racing Ne jan 19, 2003 4:56 pm

BiMMER pravi:
BaSe, pritožbe ni mogoče vložiti na sodnika za prekrške, ker ni on pristojen za te zadeve!
Jst ti priporočam, da pritožbo vseeno podaš na policijsko postajo, kjer imaš stalno prebivališče! Pač napišeš, kaj je bilo, in mislim, da boš oproščen kazni! Če bo pritožba zavrnjena in ti gre za princip, pa pol sprožiš upravni spor in boš dobil sigurno!

ma ej, prov nc nebo dobu ti jst recem. k misljo kva so (pa brez zamere k studiras za policaja), sam ce gremo anketo delat, ce policaji opravlajo svoje delo tko k bi ga "mogl", grem stavt da jih je tukej 95% PROTI...tko da je nekej res na temu, pa brez zamere.
If you have a real target in life, doesn't matter if you are poor or rich, if you work hard and believe in God, you can succed

Vladimir
Novinec

Re: POLICAJI!!!!!!!!! FUJ

Napisal/-a Vladimir Ne jan 19, 2003 6:10 pm

Sam fantje mormo pa priznat, da usi polcaji niso slabi. Eni znajo bit face pa pošteni, drugi so pa frajerji. Sj tk je blo skoz pa tud ostal bo tko. Jebiga.
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne jan 19, 2003 7:25 pm

Vladimir pravi:
Sam fantje mormo pa priznat, da usi polcaji niso slabi. Eni znajo bit face pa pošteni, drugi so pa frajerji. Sj tk je blo skoz pa tud ostal bo tko. Jebiga.

Se strinjam!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: POLICAJI!!!!!!!!! FUJ

Napisal/-a Sale Ne jan 19, 2003 8:04 pm

Jst osebno še nisem imel kakšnih slabih izkušenj s policaji (vsaj zaenkrat). Se mi zdi, da je veliko odvisno od tega na kakšen način se tudi mi obnašamo do njih. Verjamem pa, da se lahko kdaj najde kakšen, ki ima slab dan in se mora znest nad tistim, ki je ravno pri roki, ampak se rad prepričujem, da so to bolj izjeme ;).

Mogoče se mi samo zdi, ampak opažam, da so v LJ policaji mal bolj na izi, kot v drugih krajih - ne vem no, mogoče se mi le dozdeva.
Slika Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jan 19, 2003 9:48 pm

Vladimir pravi:
pa je en auto ful počas po hitr cest pelu.

Hitra cesta? Cesta kjer je omejitev 90 al bog ne daj 100.
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov