HUGO_BOSS je napisal/-a:ne moreš homologirat![]()
če pa obstaja kak norc, pa prosim da še meni zaupa, ker bi jst tud raj bad look namesto blend
saso mladenovic je napisal/-a:Jst bi raj pošvasal kot pa mel na lučeh tisto plastiko smešno no saj meni ni všeč brez zamere tisti ki imate to. Sprašujem pa zato ker mam haubo od toče pa še znakec bi dal dol pa pokital itak bi vse štrihal tko da...
HUGO_BOSS je napisal/-a:jst mam blende od MS DESIGN
tko da u končni fazi bi lahko pol naredu bad look![]()
to mi deli
sam ne vem kako bodo vpisal![]()
dans sem nesu na LPP papirje, sam sploh ni blo vrtačnika k je mal kao nek sestank...![]()
sam sem pa dobu njegov GSM![]()
tko da se itaq po praznikih slišm z njim pa ga bom mal povprašu![]()
mam še cel kp stvari... ad alu winga, rora, rezervne gume....
maky je napisal/-a:jah jaz mam vpisano da je proizvajalec ms design... in mam vpisane... tako da pomoje da bi ti skoraj mogli vpisat...
alu wing dvomim da ti bo ratalo vpisat ker so ti vsi univerzalni wingi in so brez papirjev... za rezervno gumo sm ti pa že povedal: ne rabiš je če imaš tiremobility sistem
HUGO_BOSS je napisal/-a:maky je napisal/-a:jah jaz mam vpisano da je proizvajalec ms design... in mam vpisane... tako da pomoje da bi ti skoraj mogli vpisat...
alu wing dvomim da ti bo ratalo vpisat ker so ti vsi univerzalni wingi in so brez papirjev... za rezervno gumo sm ti pa že povedal: ne rabiš je če imaš tiremobility sistem
saj pravm... počakmo pa bomo vidl...
alu--wing... ja... bomo neki že spalamudil :P
ja sori jst teb čist nč ne verjamem, pa ne mi zamert, sam ne grem podna rezat
pr moji ibizi, dokler mi na LPP-ju ne dajo zeleno luč!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov