Permanent pravi:
za alfo 33 bi se tudi dalo kaj?
kere firme mas vzmeti?
zici, pune skolka lukne za pasove+pasovi (4kom) cena?
se da tudi dodtni stevci(temp.olja,pritisk olja, stromarija...)?
distancniki?
clio pravi:
Bom pogledal kaj vse mam na zalogi drugač pa v skladišču!
4 sedeže bi mel en je 40.000SIT
clio pravi:
Ugodno lahko pri meni kupite vso športno opremo ki jo je mogoče montirati v avto še posebaj ugodno športni filtri K&N,sedeži,zavorni sistemi,športna podvozja,....
dCi pravi:
Mene pa zanimaja športne vzmeti za Clio 1.5 dCi letik 2002, katere bi se dalo dobit za kako ceno, pa koliko pride avto nižji, je možna montaža, cena???
Bi se dalo dobit tud kake pragove za Cliota?
Scoooby pravi:
Komplet sportni zavorni sistem (4x diski, 4x ploscice) za Honda Civic HB VTi '97. Kolk je prblizna cena? To mas od EBC-ja?
clio pravi:
Ugodno lahko pri meni kupite vso športno opremo ki jo je mogoče montirati v avto še posebaj ugodno športni filtri K&N,sedeži,zavorni sistemi,športna podvozja,....
MIKEVR6 pravi:
A imaš mogoče 5cm znižane fedre za vw golf 3 vr6 in sprednje luči (GOLF III LOOK IV).
Koliko je cena in kje se da robo dvignt a dostavljaš tudi mogoče, pa če lahko točne podatke daš o ceni.
Zanima pa me še če imaš BMC zračne filtre oz. katere od znamk imaš da je filter marelica dvojni konus?
HVALA
LP!
clio pravi:
NOVOST!Zelo ugodno komplet kit K&N za vse vrste avtomobilov,zavorni sistemi EBC,podvozja in vzmeti FK in KONI,vsi izdelki podjetja KINGDRAGON in še in še,...
Vse informacije na u_golob@hotmail.com ali 041/490-615 (UROS)
[Sporočilo uredil/a clio na dan 20.01.2003 ob 20:14 GMT]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov