GFors pravi:
Ja mene je Česen mal razočaral, ko je nastopal v TV Avtomagazinu. Se mi je zdel totalno netalentiran za TV... pol je bla pa zraven še MMolk. Za zjokat... Aja pa na živce mi je šlo, k je vse hude avte (MB, BMW, Jaguar,...) on testiral. Npr. clioti in podobni so avti za ruljo, tega pa one že ne bo vozil al kaj? Tudi ko so mel vzporedne teste po 10 avtov, je mel on zmeri najboljšega, pa čeprav so ključe kao žrebal (npr. MB 500SL pri testu kabrioletov (zakaj ne npr. swift cabrio... se ne vidi razkoš a?), Corsa 1.4 CDX s klimo (l. 1995 ko je bila klima v malih avtih bolj razkošje kot kaj drugega) pri testiranju malčkov). Pač direktorska poza...
GFors pravi:
Ja, čist vse je kopiran od Nemcev, oni so samo slovenski cenik prpopal zravn. Moj lanski avto katalog pa je imel še slovenske oglase na najbolj nemogočih mestih (npr. slika avta čez dve strani, oni so pa vmes zapopal stran s slovenskim oglasom... jao, jao... sm sam trgu vn, da sem lahko normalno bral revijo). Upam da so zdej kej drugač (malce oz. veliko manj butasto:D) to izvedl.
Martin pravi:
Česenj je prava legenda.
Johnny pravi:
Za navdušence japonskih znamk: Japanese performance (vrhunske predelave motorjev in styling), za ostale frike pa Sport auto in Vmaxx
Domača je še najbolj Avto magazin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov