LaserJaMM je napisal/-a:Z lepim se hvalte ni kej..SVAKA ČAST!!!! Dej naj še kdo napiše kolk ga je mim vrtca prletu pa skoču čez ležeče policaje!!!
Zok je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Če gledaš obratomer, ki se vrti v 14.000 obratov, avtomobilu se za pol manj, pa so hitrosti kr visoke in pospeški tudi. Samo napisal sem tudi, da se z motorjem veliko lažje umakneš, ker je veliko ožji kot avto. Samo vseeno se da ravno tok adrenalina dobit z avtom, kot z motorjem.
Osebno motorje od 16-tega letanaprej sovražim in se ne usedem več na motor. Takrat sem se namreč razlepu z motorjem pri 140km/h in preživel, zato imam raje adrenalin v avtu, kakor na motorju.
ja, lazje se umaknes, zarad tega pa si se tolk vec upas!!pa tuki ni traction controla (kaki filing je to, ko v blagem ovinku pr ~90 km/h saltas v tretjo, pa te postav povprek!!!
), pa pri bremzanju, ce zdrsnes, zdrsnes, in mors bit kr dobr akrobat, da se takle spilas z driftanjem skoz ovinke, pa da ves kolk stisnt desno rocko da se bos ustavu pred oviro in obenem ne bos letel po tleh!
![]()
tud js sm ze pr 140 zgubu kontrolo (prazna zadnja guma & stuffops: ), pa me se vedno drzi za motor glih tolk k me drzi za zrak...
go2obi je napisal/-a:ps kok naj nastavim sliko v podpisu ko ma večina to narajeno a mi lahko kdo to pomaga
pllllliiiisss
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov