Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman Pe apr 16, 2004 8:44 pm

no.... in pol vi hocte,da se dobimo v Mozirju.... :roll:

SAMI PSIHOTI!!!! :D :D 8)
mi je mama rekla, kaj dela slaba druzba..., pa je nisem poslusu.. ZDEJ pa mam hudica... :P :P :P

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Pe apr 16, 2004 8:49 pm

FAAAK BOLANOOOO!
TJUNING PA TO...

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe apr 16, 2004 8:51 pm

:vc
there is no way back :wink:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe apr 16, 2004 9:09 pm

Aaaaaaa jaz sem tut že čist forum odvisnik, kadar nisem na avtomobilizmu sem na opel forumu, kadar nisem na opel forumu sem na ....,....... AAAAAAAAAAA

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Pe apr 16, 2004 9:15 pm

O fak sm pa jst mislu da sm edini odvisnik od tega foruma, pa vidm da nism sam 8) Drgač pa jst skor od jutra do večera visim gor, pa komi čakam da gdo kej nouga objav :P :P Uglavnem res smo psihoti :x
LP

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Pe apr 16, 2004 9:19 pm

Nič si bo treba kako punco najt pa mal kompjuter sklukat, pa it ven.

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kennman Pe apr 16, 2004 9:24 pm

Sportivo je napisal/-a:Nič si bo treba kako punco najt pa mal kompjuter sklukat, pa it ven.

to je beseda!!
js gre dans kr v Globala. a gre kdo zravn.

darwin
Uporabnik

Re: Priznanje.

Napisal/-a darwin Pe apr 16, 2004 9:24 pm

McLaren je napisal/-a:
Kennman je napisal/-a:Dragi so-forumovci avtomobilizma.com, nekaj vam moram priznati.
Namrec sem odvisnik.
IN TO ODVISNIK OD TEGA FORUMA!!!!!!

pa to ni normalno vec no!!! vsakih 15 min. cekiram vse teme, na dan visim gor po 8h, faks sem ze skor na klin obesu, na avtu mam vsak dan skor kej novga (pac kolker je kesa :D :D ), po glavi mi se sam fedre felge auspuhi in filtri hodijo, ponoci ne morem spat, ker... ker... ker sem na FORUMU, ....uglavnem, men se trga....AAAA!!!

A ma kdo kak hint, kak se losat te odvisnosti? Mene sam skrbi da ne bom overdosa fasu!!! :evil: :roll:

Kennman

Welcome in the club man :wink:
Namreč pri meni se pojavljajo isti simptomi. Doma so že čist obupani nad menoj :D :wink:
Noben ne razume moje ljubezni do avtomobilov, tud punce tega ne razumejo (ene par se jih na srečo najde) :wink:
No, ampak dokler so avti na tem svetu je vse OK :!:

Ja, js isto. noben ne razume, usi sam težijo, da sam na netu visim - le kje. Sicer pa je, tut mene nuben ne razume, šola WTF is that.

Jah rešitu, sm razmišlou, da bi računalnik iz sobe vn dau. Ne gre, kje bom pa pol plonke pisu. Nadalje razmišljov, da bi internet ven dal. Ne gre, kje bom pa pol maile brau. Nato sem si postavu limit, ajde po eno uro max na internetu. Ja valda. Eno uro na netu, pol pa tri ure žalostno bulm v "prazen" ekran. Jooo, res ne vem, kako se bom ozdravu.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Pe apr 16, 2004 9:31 pm

Nič grem jaz ženitveni oglas dat mejte se :mrgreen: .

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Pe apr 16, 2004 9:59 pm

Kennman je napisal/-a:
Sportivo je napisal/-a:Nič si bo treba kako punco najt pa mal kompjuter sklukat, pa it ven.

to je beseda!!

sam enkrat bi tko mogl vsi iz avtomobilizem.com it v globala :P
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 16, 2004 10:01 pm

Fantje........ vam pošljem kak virus? :D :shock: :P
Bo prec vse dobr ratal :P
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kennman Pe apr 16, 2004 10:03 pm

Župa je napisal/-a:
Kennman je napisal/-a:

to je beseda!!

sam enkrat bi tko mogl vsi iz avtomobilizem.com it v globala :P

jaaaa!!!
sam bi bli sami tipi pa 4 punce, kar bi blo pa zlo slabo za resevanje trenutne situacije.... kao po sloganu: nimam punce, mam pa gepl pa tipa :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Pe apr 16, 2004 10:17 pm

Mater js tud ko pridem iz službe TAKOJ na net pogledat vse maile,vse možne forume kjer sm gor prijavljen.....droga res droga nemorem si pomagat.Pol pa še tale ADSL.....strup možgane mi žre.Ko pa grem na morej pa ležim npr. na plaži pa zaprem oči pa si zamislim zvok tipkovnice ki me potem poteši bolk ko tečna baba zraven mene.

Ne res na morju al pa na počitnicah je res f*** ker mi neki manjka skoz.

Ja nevem kk se bomo ozdravli.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Sunshine
Novinec

Napisal/-a Sunshine Pe apr 16, 2004 10:30 pm

Kennman je napisal/-a:[
Punca me je pustla, ne najdem si nove, ker sam se o filtrih pa felgah znam govorit, pelat se itak nobena noce z mano, ker"baje " divjam, rit me boli od sedenja pred geplom, od novga letaa nisem naredu nobenga izpita,...skratka...
HAHAHAHA!!!!
sej... v bistvu PA RES NC NI NAROBE!!! Grem zdele en krog pa pridem nazaj... axxent in axtion!! :D :D :D :D :D :D

jaoooo jaooooo jaooooo ... ja pa isti si k jst ... sploh pa tale fax ... tud jst zabluzu v nulo, od novga leta k da bi se ustavil. pa vsake pol ure vse mozne forume checkiram non - stop ... kaj je z nami? :lol:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe apr 16, 2004 10:59 pm

Župa je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:
Kennman je napisal/-a:Dragi so-forumovci avtomobilizma.com, nekaj vam moram priznati.
Namrec sem odvisnik.

pa to ni normalno vec no!!! vsakih 15 min. cekiram vse teme, na dan visim gor po 8h, faks sem ze skor na klin obesu, na avtu mam vsak dan skor kej novga (pac kolker je kesa :D :D ), po glavi mi se sam fedre felge auspuhi in filtri hodijo, ponoci ne morem spat, ker... ker... ker sem na FORUMU, ....uglavnem, men se trga....AAAA!!!

A ma kdo kak hint, kak se losat te odvisnosti? Mene sam skrbi da ne bom overdosa fasu!!! :evil: :roll:

Kennman

Namreč pri meni se pojavljajo isti simptomi. Doma so že čist obupani nad menoj :D :wink:
Noben ne razume moje ljubezni do avtomobilov, tud punce tega ne razumejo (ene par se jih na srečo najde) :wink:

Ej fak totalno isto sam pri men saj punca razume ;)
Noben me ne razume, izpitov bol mal nardim, vse gre v maloro....
Forum pa itak če ni 100x na dan nism zdrov.... :?

blagor teb k saj punca razume :D
mah pr men pa punca ne razume :( glih kako lahk skoz bulm u pc pa neki berem o avtih! pa skoz o avtih govorim,... ojoj :)
izpiti pa itak stojijo
ampak morm pa ga vsak dan najmanj 10x pregledat

se loh ksam pod to podpiše...ker res folk e razume ljubezni do avtomobilov ... u šoli me sam postran pogledajo k jst začnem o avtih... tok k sm na tem forumu na dan pomoje še spim ne ...

lp

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Pe apr 16, 2004 11:26 pm

Župa je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:
Namrec sem odvisnik.

Kennman

Ej fak totalno isto sam pri men saj punca razume ;)
Noben me ne razume, izpitov bol mal nardim, vse gre v maloro....
Forum pa itak če ni 100x na dan nism zdrov.... :?

blagor teb k saj punca razume :D
mah pr men pa punca ne razume :( glih kako lahk skoz bulm u pc pa neki berem o avtih! pa skoz o avtih govorim,... ojoj :)
izpiti pa itak stojijo
ampak morm pa ga vsak dan najmanj 10x pregledat

Same here.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe apr 16, 2004 11:28 pm

u šoli me sam postran pogledajo k jst začnem o avtih

ko bi ti vidu ko šele mene :twisted:

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny So apr 17, 2004 10:57 am

Hahahaha, sami odvisniki :) :)
Mogoče je že čas za obisk Dr. Janeza Ruglja (on bo vsaj reku, da so babe krive :P
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 So apr 17, 2004 11:17 am

Jst mam tut isto sraje. Sam še avtomobilizem. com. Ko sem na netu pa so moji iskalni pojmi Yahoo.com -----> peugeot 405 tunning----> peugeot 405 alloy wheels----> peugeot 405 styling... WTF??? Še nagih bab na netu ne gledam več :vc !!!!! Men se rola.... :noro . Včasih bi blo dobr kako hudo stvar napisat, pa da bi me banal.. pa bi blo še najboljš :P . Da sploh ne govorim, kolkrat sem že armaturo razdru, pa motorček prostega teka spihoval :noro :noro :noro . Ni mi pomoči. Babe pa itq nimam :EE . NAslednji teden pa še ADSL dobim.. JAOOOOOOO.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov