SAMI PSIHOTI!!!!

mi je mama rekla, kaj dela slaba druzba..., pa je nisem poslusu.. ZDEJ pa mam hudica... :P :P :P
McLaren je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Dragi so-forumovci avtomobilizma.com, nekaj vam moram priznati.
Namrec sem odvisnik.
IN TO ODVISNIK OD TEGA FORUMA!!!!!!
pa to ni normalno vec no!!! vsakih 15 min. cekiram vse teme, na dan visim gor po 8h, faks sem ze skor na klin obesu, na avtu mam vsak dan skor kej novga (pac kolker je kesa![]()
), po glavi mi se sam fedre felge auspuhi in filtri hodijo, ponoci ne morem spat, ker... ker... ker sem na FORUMU, ....uglavnem, men se trga....AAAA!!!
A ma kdo kak hint, kak se losat te odvisnosti? Mene sam skrbi da ne bom overdosa fasu!!!![]()
![]()
Kennman
Welcome in the club man![]()
Namreč pri meni se pojavljajo isti simptomi. Doma so že čist obupani nad menoj![]()
![]()
Noben ne razume moje ljubezni do avtomobilov, tud punce tega ne razumejo (ene par se jih na srečo najde)![]()
No, ampak dokler so avti na tem svetu je vse OK
Kennman je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Nič si bo treba kako punco najt pa mal kompjuter sklukat, pa it ven.
to je beseda!!
js gre dans kr v Globala. a gre kdo zravn.
Župa je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:Nič si bo treba kako punco najt pa mal kompjuter sklukat, pa it ven.
to je beseda!!
js gre dans kr v Globala. a gre kdo zravn.
sam enkrat bi tko mogl vsi iz avtomobilizem.com it v globala :P
Kennman je napisal/-a:[
Punca me je pustla, ne najdem si nove, ker sam se o filtrih pa felgah znam govorit, pelat se itak nobena noce z mano, ker"baje " divjam, rit me boli od sedenja pred geplom, od novga letaa nisem naredu nobenga izpita,...skratka...
HAHAHAHA!!!!
sej... v bistvu PA RES NC NI NAROBE!!! Grem zdele en krog pa pridem nazaj... axxent in axtion!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Župa je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Dragi so-forumovci avtomobilizma.com, nekaj vam moram priznati.
Namrec sem odvisnik.
pa to ni normalno vec no!!! vsakih 15 min. cekiram vse teme, na dan visim gor po 8h, faks sem ze skor na klin obesu, na avtu mam vsak dan skor kej novga (pac kolker je kesa![]()
), po glavi mi se sam fedre felge auspuhi in filtri hodijo, ponoci ne morem spat, ker... ker... ker sem na FORUMU, ....uglavnem, men se trga....AAAA!!!
A ma kdo kak hint, kak se losat te odvisnosti? Mene sam skrbi da ne bom overdosa fasu!!!![]()
![]()
Kennman
Namreč pri meni se pojavljajo isti simptomi. Doma so že čist obupani nad menoj![]()
![]()
Noben ne razume moje ljubezni do avtomobilov, tud punce tega ne razumejo (ene par se jih na srečo najde)![]()
Ej fak totalno isto sam pri men saj punca razume
Noben me ne razume, izpitov bol mal nardim, vse gre v maloro....
Forum pa itak če ni 100x na dan nism zdrov....
blagor teb k saj punca razume![]()
mah pr men pa punca ne razumeglih kako lahk skoz bulm u pc pa neki berem o avtih! pa skoz o avtih govorim,... ojoj
izpiti pa itak stojijo
ampak morm pa ga vsak dan najmanj 10x pregledat
Župa je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Kennman je napisal/-a:Dragi so-forumovci avtomobilizma.com, nekaj vam moram priznati.
Namrec sem odvisnik.
![]()
Kennman
![]()
Ej fak totalno isto sam pri men saj punca razume
Noben me ne razume, izpitov bol mal nardim, vse gre v maloro....
Forum pa itak če ni 100x na dan nism zdrov....
blagor teb k saj punca razume![]()
mah pr men pa punca ne razumeglih kako lahk skoz bulm u pc pa neki berem o avtih! pa skoz o avtih govorim,... ojoj
izpiti pa itak stojijo
ampak morm pa ga vsak dan najmanj 10x pregledat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov