Napisal/-a Serđo™ Sr jan 22, 2003 3:34 pm
evo spet mene...
zgleda me moj bravak prosi, da ga tolcem al kaj?!
grem jst lepo dans ob cirka 11h do nase delavnice, vse tip top, parkiram avto pred vrati, da se zmenim, ce ga lahko not fliknem, pa kam ga dam.
se zmenim v 3min, pridem v avto, przgem, neki butne (nism sure al iz auspuha al kje drugje), sm mislu, da ni nic, zapeljem not, grem sraufat (obloge od vrat, armaturko, nc kar se tice zunanjosti - motor, aupush, itd...).
Vidm, da nucam en manjsi krizni izvijac, k ga mam doma, dam dol panele od vrat do konca, prsraufam sam kljuko za vrata odpret (:D), pa dvignem vrata od delavnice in pocas vn.
Avto sumljivo ropota (notr se vse neki trese, mam tm pr prestavni rocici in pr rocni ene 2 predalcka kao, pa so not sraufki, se jim kr trga, tok neki trese), jst sipo dol, od zuni zvok ok.
Grem pocas naprej, se furam domov, pol sm ga pa se po avtocesti mal poteru in kaj mi dela:
- v 1., 3. in 5 prestavi (tiste k so "naprej"),mi ce dam gasa, potegne rocico ene 1 cm naprej, sam ko gasa drzim, tega prej ni blo.
- pr saltanju iz 1.->2. in 2.->3. in tko dalje (sam pol iz 3->4 in 4->5 je manj opazno) mi cim mam ene 1500+ obratov, ko stisnem sklopko in saltnem, neki poc (bi reku, da iz aupuha, ma nism sure, slisi se, kot da bi cez lukno zapelju).
- notr ropota k pr norcih vcasih, vse neki trese..
kaj the f*** bi lahko blo?
kam pelat avto (dejte mi za kak fajn servis povedat)? Veit?
hvala
p.s.
ce bo tole ibr stal, dam not airbage, postimam avto se mal, da se ne bo nic vidlo, pa cao misko, oddoh ta govna od hise...