zivjo!
priblizno pol leta sem lastnik P306 1.8XT. kupil sem ga na avtotehni (pri oplovem prodajalcu) v Dravljah in zanj odstel 590.000sit. doslej se ni bilo problemov
motor je stare zasnove (2 ventila na cilinder), ni navit (58KM/liter prostornine) in baje zelo zanesljiv. najvecji navor (153Nm) doseze ze pri 3000rpm in se na sploh nerad vrti. potegne sicer vseeno dobro ze od 2000rpm naprej pa vse to 4000. naprej ga nima smisla vrteti ker se nic ne dogaja:)
izkljucno mestna voznja pokuri okoli 10l, mesana 7.8l, relacije pa tudi pod sedem.
pozre pa nekaj olja! kar naj bi bilo normalno:(
sem sel ze pogledat tudi tistega pizoja na katerega je bil link, ampak avto je prava podrtija proti mojemu. zadnja klop je cisto drugacna od prednjih sedezev, notranjost je pol manj ohranjena kot pri mojemu in pomojem ima narejenih vsaj 200.000km
Kupi alfo, nikol ti ne bo zau. Mi smo mel 33, 155, 156(2,4), 147 pa se ankol nismo mel prublemov z njimi. Če pa jo boš kdaj zamenu boš najbol pugrešu zvok(tud z originalnim auspuhom). Mašina prede ko mucka Frgač pa z nemcem ne morš zgubit.