klemen je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:porabo pa mam med 7 in 7,5 litra, sam ga kar pritiskam.
Za tako porabo na felicii 1.6 moraš pa voziti kot po j**c** ali pa same relacije
ajey je napisal/-a:Pol dej še zadn lonc dol pol pa bo pa raj kup kej cnejšga npr. powerfull isto sranje sam da remus mn drži( sm že 2 prekuru zdej pa mam powerfulla pa mi že pou let drži!!!) glede porabe pa tko men se je povečala sam ne zarad muflerja am pak zarad moje noge k ta zvok od auta te pros da prtisneš!!
reber je napisal/-a:V dobrih pol leta in cca 7500 km od oktobra do aprila je povprečje 9,2 l / 100 km
Bom mehanika za vrat, naj pogleda kaj je. Ko je bil avto na servisu, sem mu omenil, pa pravi, da je z mašino vse v redu, da pa kuri je nekako normalno, potem mu nisem več utrujal. Bom sedaj spet, saj nekaj poje spredaj pri mašini, kot bi bil počen izpušni kolektor ali pa cev med kolektorjem in katalizatorjem oziroma tista "harmonika" dvojna cev ... v glavnem nekaj se sliši, tako da bo za pogledat in zamenjat. Svečke bom pa kar sam pogledal. Pa še tisti izpuh, če pa ne bom nič našel bom pa mehanika zamoril naj ga priklopi na tester in pošteno pregleda. Jaz se na te zadeve ne spoznam najbolje.
_VeNoM_ je napisal/-a:jst sploh nom govoru kok moj žre![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov