VIR
P.S. Kaj ko bi se kdo spomnil se meni placo povisat!

darkdog24 je napisal/-a:Pri nas je problem da si nikoli nebomo upali masovno štrajkat kot so to počeli v Srbiji.Mi samo mirno gledamo kako je življenski stil iz dneva v dan vse slabši in slabši.
Nevem pa zakaj se zdej večina buni glede EU(Tv oddaja trenja)da bodo slabše živeli kot dosedaj.Zakaj so pa na volitvah volili EU?Zakaj Švicarji ne grejo v EU?Zato ker so pamtni pa neželijo biti nikogaršnji sužnji.Pa prav fajn jim gre.
Fantje in dekleta prišel bo čas ko si bomo še kako želeli da bi bili v stari YU in imeli takšne plače kot tedaj.V YU je bilo to da če je bil višek denarja v firmi je bil ta denar razdeljen kot 13 plača,danes pa ta denar si delijo managerji v firmah?!
Nevem no js nisem nč kej preveč vesel glede te EU.Sem skoraj končal fax pa si poštene službe za svojo izobrazbo nemorem dobit.Dobiš jo pa lahko le če koga podkupiš ali pa koga poznaš.
Če bom imel možnost da odidem v tujino bom takoj spakiral in šel iz Slovenije ker pri takih nespremenjenih plačah in vedno višjih plačah nemoremo dostojno živeti.
Moje mnenje.
SeekK je napisal/-a:ja res strajk! to je to ja!kake bi ble ze zahteve? pa sploh namen?
Punto ABARTH je napisal/-a:ja se zgodi nc ne mors pomagat! :P
zato se pča jes ze skos izogibam avtocestam!"!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov