Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

S 1. majem višje cestnine

Napisal/-a Daco Pe apr 30, 2004 5:33 pm

A ni to lustno? Prasci so izkoristili 1.maj in tako so zavarovalnice 11% placilo za zavarovanje avtomobila v tujini prenesli kar v osnovno avtomobilsko zavarovanje, DARS bo pa lepo spet podrazil cestnine (a so skromni in jo bodo podrazili za samo 1.4%).

VIR

P.S. Kaj ko bi se kdo spomnil se meni placo povisat! :roll: :evil:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Pe apr 30, 2004 5:51 pm

ja se zgodi nc ne mors pomagat! :P

zato se pèa jes ze skos izogibam avtocestam!"!!

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Pe apr 30, 2004 5:53 pm

kam bomo prisli :?:
bencin presegel mejo 200, cestinene grejo gor, zavarovanja gor... :shock:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe apr 30, 2004 5:57 pm

Jst sm pa razmisljal, da si kupim ABC kartico, cemu le...

Prisli bomo v EU in to jutri! Sam sicer zelo podpiram vstop v EU, sam pa ne podpiram tega kar pocnejo nasi lopovi in pol bojo imeli EU samo za izgovor zakaj se vse samo drazi! Oni bodo pa kradli se naprej. Nase place, ki bi se morale dvigniti bodo ostale mizerne, pa se te nam bodo obdavcili kolikor bo slo (Ja seveda, ce nam zvisajo place bo Slovenija gospodarsko nekonkurencna, al pa ce oni nehajo krasti in trositi denar za bedarije :evil: ). Sam da se nebodo pol zaceli cuditi zakaj bodo sposobni in kvalificirani ljudje zaceli masovno zapuscati dezelo na soncni strani alp. :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Yugovar
Nov uporabnik

Napisal/-a Yugovar Pe apr 30, 2004 6:10 pm

a kdo ve kako bo od jutri naprej s tehnicnimi pregledi za vozila starejsa od 12 let ?

ali se ukinejo polletni pregledi?
:roll:
yugo-perpetum mobile

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe apr 30, 2004 6:18 pm

tist je 01.01.05
Slika

Uporabniški avatar
Yugovar
Nov uporabnik

Napisal/-a Yugovar Pe apr 30, 2004 8:18 pm

damm,...

ma so ku***,....

lp
yugo-perpetum mobile

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas So maj 01, 2004 12:04 pm

Daco je napisal/-a:Sam sicer zelo podpiram vstop v EU, sam pa ne podpiram tega kar pocnejo nasi lopovi in pol bojo imeli EU samo za izgovor zakaj se vse samo drazi! Oni bodo pa kradli se naprej. Nase place, ki bi se morale dvigniti bodo ostale mizerne, pa se te nam bodo obdavcili

AMEN!
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So maj 01, 2004 12:07 pm

Yugovar je napisal/-a:damm,...

ma so ku***,....

lp

čist... jest morm kurčev moped 2x na let pelat zto da mi reče a delajo luči, rečm ja in toj to... pa plačam 5000, piška jim materna... dela pa use, pa 90 jo leti... :P

tob mogl že koj k so razmišlal o tem ukint
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So maj 01, 2004 12:31 pm

Pri nas je problem da si nikoli nebomo upali masovno štrajkat kot so to počeli v Srbiji.Mi samo mirno gledamo kako je življenski stil iz dneva v dan vse slabši in slabši.

Nevem pa zakaj se zdej večina buni glede EU(Tv oddaja trenja)da bodo slabše živeli kot dosedaj.Zakaj so pa na volitvah volili EU?Zakaj Švicarji ne grejo v EU?Zato ker so pamtni pa neželijo biti nikogaršnji sužnji.Pa prav fajn jim gre.

Fantje in dekleta prišel bo čas ko si bomo še kako želeli da bi bili v stari YU in imeli takšne plače kot tedaj.V YU je bilo to da če je bil višek denarja v firmi je bil ta denar razdeljen kot 13 plača,danes pa ta denar si delijo managerji v firmah?!

Nevem no js nisem nč kej preveč vesel glede te EU.Sem skoraj končal fax pa si poštene službe za svojo izobrazbo nemorem dobit.Dobiš jo pa lahko le če koga podkupiš ali pa koga poznaš.

Če bom imel možnost da odidem v tujino bom takoj spakiral in šel iz Slovenije ker pri takih nespremenjenih plačah in vedno višjih plačah nemoremo dostojno živeti.

Moje mnenje.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd So maj 01, 2004 12:35 pm

Cene gor plače ostajajo ENAKE!!!

LP"!!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So maj 01, 2004 7:05 pm

darkdog24 je napisal/-a:Pri nas je problem da si nikoli nebomo upali masovno štrajkat kot so to počeli v Srbiji.Mi samo mirno gledamo kako je življenski stil iz dneva v dan vse slabši in slabši.

Nevem pa zakaj se zdej večina buni glede EU(Tv oddaja trenja)da bodo slabše živeli kot dosedaj.Zakaj so pa na volitvah volili EU?Zakaj Švicarji ne grejo v EU?Zato ker so pamtni pa neželijo biti nikogaršnji sužnji.Pa prav fajn jim gre.

Fantje in dekleta prišel bo čas ko si bomo še kako želeli da bi bili v stari YU in imeli takšne plače kot tedaj.V YU je bilo to da če je bil višek denarja v firmi je bil ta denar razdeljen kot 13 plača,danes pa ta denar si delijo managerji v firmah?!

Nevem no js nisem nč kej preveč vesel glede te EU.Sem skoraj končal fax pa si poštene službe za svojo izobrazbo nemorem dobit.Dobiš jo pa lahko le če koga podkupiš ali pa koga poznaš.

Če bom imel možnost da odidem v tujino bom takoj spakiral in šel iz Slovenije ker pri takih nespremenjenih plačah in vedno višjih plačah nemoremo dostojno živeti.

Moje mnenje.

a čmo narest anketo če je kdo za štrajk?
pa se nardi zapora ceste na dunajski pa slovenski pa celovški pa pred parlamentom :twisted:
pa bi vidl kdo bi prej popustil!

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK So maj 01, 2004 7:50 pm

ja res strajk! to je to ja! :roll: kake bi ble ze zahteve? pa sploh namen? :roll:

Uporabniški avatar
SomebodyX
Nov uporabnik

Napisal/-a SomebodyX So maj 01, 2004 8:40 pm

no ko ste vsi tolk pametni!!! ljubi darkdog24 to ti pa zagotovim da masovnega štrajka ne bo!! srbija je po standardu 10000000000 let za nami. ko ti prideš mal bol na jug, pejt vsakega mal povprašat kaj meni o EU. polovica jih sploh ne bo vedla za kwa se gre, drugi podo pa rekli da se majo čist ql. saj mi smo se v yugoslaviji tut meli čeit ql, sam poglej zdaj kaj smo dosegli brez masovnih štrajkov, kje so pa uni na jugu.
drugač pa je vstop vseh teh držav na vzhodu bla politična finta.

glej... po 2.WW sta bla dva kadra: V in Z.na V(belorusija) je bil komunizem in to tak zaj****, oni so meli masovna zbiranja pa te finte,... na Z je bil pa kapitalizem, sicer se je še vidu vplov komunizma ampak folk je bil prpvalen sprejet neklaj bolšega (tedaj so tut mogli nekaj žrtvovta-mi bomo pač mal več odštel za benz, avtocesto, banane :D )
no u glavnem, kljub mirovni pogodbi je med V in Z še vedno to sovraštvo(saj oba dela veta da ima vsak nevarno jedersko orožje,...) in zdaj cilj je bil čim več folk spravt v kapitalizem. in z vstopom tega vzhodnega pasa držav v EU(poljska, mađarska, SLO,...) se je že naredu en korak več. in več držav si pridobi EU manjša je nevarnost napada. drugač bo pa po tem vzhodnem pasu nato postavu svoja oporišča in baze ter rakete,...
gledano po standrdu ki ga majio recimo mađari nisop niti približno prpravleni za EU. predstavljajte si dvig cen takšen kot je pr nas v HU, kjer folk komaj preživi(tisti ki ste se že samo vozili po HU veste o čem govorim)
vse to kar sem opisal pa je povezano še z japonsko, NE, itd.

upam da sem bil dost razumliv :D 8) :D :wink:

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So maj 01, 2004 8:47 pm

SeekK je napisal/-a:ja res strajk! to je to ja! :roll: kake bi ble ze zahteve? pa sploh namen? :roll:

recimo da določenih stvari nebi blo treba homologirat.
al pa plačevanje davka za ceste (itak samo po luknjah vozim, sej jih nikjer ne popravijo).
al pa butaste omejitve na nekaterih predelih ( 50km/h dolenjka)
.
.
.
.
aja pod masovni štrajk jz razumem tudi (ali pa samo) člane foruma. ni nujno da cela Slovenija štrajka.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To maj 04, 2004 12:50 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:ja se zgodi nc ne mors pomagat! :P

zato se pča jes ze skos izogibam avtocestam!"!!

Potem pa rabis it kupit novo gumo (nasi cestarji ne znajo zavarovat vsipajoce se stene) nove feltne in amortizerje (fajn lukne po cesti, po tej zimi pa sploh samo :shock: i cudi se)
Bedni so.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To maj 04, 2004 12:55 pm

ja tako je to kaj češ jest mam pa ta mesec registracijo :sadd

ampak zdej ko boš šal v portorož na kavo boš mogu pa res kar globoko v žep seči
lp tigirca

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To maj 04, 2004 1:14 pm

Eh spet se samo bunite......

1. Kako lahko primerjate Švco in Slovenijo mi še zdej ni povsem jasno.
Svica je bila med vojnama neprizadeta drzava, oni so samo pobirali šolde in se jim se zdej godi.....a niso pametni, no dejte povedat?

2. Ja jugoslavija je bla tudi zame ql...ampak Slovenija dobrodosla v EU, Srbija lahko noc....nekaj takega so pisali mediji v srbiji, glede nadaljne siritve EU na balkan, aneda?

So minili cajti ko smo imeli vse na dlani, zdravstvo, solstvo, zagarantirane sluzbe....

Se pa glede necesa strinjam z vami.

Vecinoma vse stare clanice EU tezijo k temu, da bi davke znizale....pri nas imamo najvisje davke v Evropi...zadnjic je bla ena analiza tle na forumu...
- ce se prav spomnem delodajalec placa cez 50% davka in dajatev za zaposlene......zivi nonsens...
- DMV je po novem vkljucen v ceno novega avtomobila, tako da placas za nov avto davek na avto in davek na DMV...
- v avto. zavarovanje je ponovem vsteto zavarovanje v tujini, cesar prej ni blo....+11% na zavarovanja...

No ce malo pomislimo na vsa ta dvigovanja cen s tem, da place ostajajo nespremenjene, so nasi vrli politiki in ekonomisti zivi bedaki...ker nas silijo ponovno v visanje inflacije...pac spet bomo porabli veliko vec kot bomo uspeli zasluzit.

zakljucek: sej tudi sam ne vem, sam z nekaj truda bomo lahko tudi te neumne tezave prebredli.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov