Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kateri avto bi izbrali

BMW 5
89
62%
ALFA ROMEO 166
54
38%

Skupaj glasov : 143

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To maj 04, 2004 4:53 pm

No jaz sem povedal svoje in se umikam iz debate ker itak nma smisla več pisat, še lahk sam pizdarija nastane!!!!
Pa prosim sam ne mi nove 5-ke z 166-ko primerjat!!!! :shock:

ČUSSSSSS!!!!! :wink:
Aja pa kso je že podal to temo mu želim uspešn nakup!!!! :wink:

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To maj 04, 2004 4:57 pm

Jaz tudi mu želim ugoden nakup... :wink:

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape To maj 04, 2004 5:09 pm

tud jst se poslavlam!
pa upam da ni zamer k je sam debata!
:D

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To maj 04, 2004 5:25 pm

ja nova alfa 166 pride kmau u slovenijo....
drgač pa lahk primerjate sam prmbližn enak stare auto, s prbližn enako opremo in motorjem
k če ne lahk priherjaš fičota z bmw 5 ane
podpis

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To maj 04, 2004 6:06 pm

gape je napisal/-a:tud jst se poslavlam!
pa upam da ni zamer k je sam debata!
:D

Itak ,da ni zamer :ne :ne :ne :wink:

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr maj 05, 2004 9:24 am

Nixxon je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:Lego svojih avtov hvalijo vsi Alfisti. Kako je z 164 bodo povedal oni. Ker tebi ne verjamem. Alfe niso ravno znane po slabi legi.

Lego svojih avtov hvalijo tudi vsi BMWjaši. In tudi BMWji niso znani po slabi legi. :P

Jaz na zalost je ne vidim!
Da mi avto zapusti cesto pri 180km/h z vsemi kolesi v ovinku in me prestavi za ene pol metra cist na rob cestisca, ko se drugi drzijo ceste, zame to NI dobra lega. 320 star 4 leta na poti v Ivancno Gorico.

LP, Klemen

PS @ DJ: Kdaj castis pijaco ;)
PS @ AndrejX: "Vsak hvali svojo kravo" se mal pa se bom zacel dret FORD :rofl :noro Ta debata je prov smeh! :)

Keep up people! I need more laughter!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Sr maj 05, 2004 9:30 am

za taki denar bi jaz samo eno stvarco gledu

MAZDA RX8 :) zoom zoom
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr maj 05, 2004 9:32 am

Mihc je napisal/-a:za taki denar bi jaz samo eno stvarco gledu

MAZDA RX8 :) zoom zoom

Otroke pa v prikolici fural.... :roll: :roll: :roll: :roll:

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr maj 05, 2004 9:33 am

[quote="Nu-NRGLP'']PS @ AndrejX: "Vsak hvali svojo kravo" se mal pa se bom zacel dret FORD :rofl :noro Ta debata je prov smeh![/quote]

:P :P :P :P Tak, boš rekel, da ni res...

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr maj 05, 2004 11:47 am

xandrej je napisal/-a:[quote="Nu-NRGLP'']PS @ AndrejX: "Vsak hvali svojo kravo" se mal pa se bom zacel dret FORD :rofl :noro Ta debata je prov smeh!

:P :P :P :P Tak, boš rekel, da ni res...[/quote]

samo ne se pustit .........

ALFA POWER

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 05, 2004 12:00 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Jaz na zalost je ne vidim!
Da mi avto zapusti cesto pri 180km/h z vsemi kolesi v ovinku in me prestavi za ene pol metra cist na rob cestisca, ko se drugi drzijo ceste, zame to NI dobra lega. 320 star 4 leta na poti v Ivancno Gorico.

Pa so drugi tut tolk norel v Ivančno? Si pa premal povedu: a si kdaj prej tam vozu, z drugim avtom, tut 180, vreme, (ne)znanje voznika,... Vse to vpliva, tud BMW ni vsemogočen (na žalost), če ne pa nobeden nebi bil razbit, ane.

Prepisano iz autobild, test 545i: hervorragende Fahrleistungen, bissige Bremsen, agiles Handling

Zopet autobild, tokrat govori o handlingu Merca E klase: Für den neuen Fünfer langt es zwar nicht, doch im Handling ist die E-Klasse sportlich geprägt, die Lenkung direkt. ( http://www.autobild.de/suche/artikel.ph ... el_seite=4 )

PS: 180 v ovink, kaj si želiš umret? :? :roll: :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Sr maj 05, 2004 12:36 pm

Nixxon je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Jaz na zalost je ne vidim!

Pa so drugi tut tolk norel v Ivančno? Si pa premal povedu: a si kdaj prej tam vozu, z drugim avtom, tut 180, vreme, (ne)znanje voznika,... Vse to vpliva, tud BMW ni vsemogočen (na žalost), če ne pa nobeden nebi bil razbit, ane.

Prepisano iz autobild, test 545i: hervorragende Fahrleistungen, bissige Bremsen, agiles Handling

Zopet autobild, tokrat govori o handlingu Merca E klase: Für den neuen Fünfer langt es zwar nicht, doch im Handling ist die E-Klasse sportlich geprägt, die Lenkung direkt. ( http://www.autobild.de/suche/artikel.ph ... el_seite=4 )

PS: 180 v ovink, kaj si želiš umret? :? :roll: :evil:

Dvomim da delas 30000km na pol leta. Tako, da znanje jaz na tvojem mestu nebi omenjal.
In ja tm noter sem ganjal ze vse mozne avte. Od svojega forda do fotrovega (bivsega) forda in mercedeza E300D. In tudi fotrovega Golfa IV. Noben ni plesal in odskakval. Sicer pa zakaj za vraga sploh pisem to?!?

LP, Klemen

PS: Kar pa se tice visnjegorskih ovinkov jih poznam se predn je avtocesta bila avtocesta in smo se peljali do muljave cele tri ure! Pa se to .. ne ne zelim umreti zato to pocnem samo ko se res rabim zamotit in samo na tej relaciji upam res "noret" Pa se to zelo pozno ali zelo zgodaj ko je skoraj prazna.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 05, 2004 12:43 pm

Znanje sem mislil splošno, kot znanje voznika ki vozi po tisti cesti, ne direktno tvoje znanje.

Ceste sicer ne poznam, pa vseeno, 180 v ovinek? Kakšen ovinek pa je? To bi pri tvojem trenutnem avtu pomenilo skoraj do podna. :?
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr maj 05, 2004 4:34 pm

Ja kakšne maš gume na avtu pa res nima veze kako se drži. :DDD :DDD

Da ne govorimo o vremenskih razmerah in kakšna je cesta. In res zadn pogon se nimaš v ovinku kej igrat posebej ča ma avto 200KM in več. Čez ovink za konstantnim gasom pa dobr očitek da ne pretiravaš.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če maj 06, 2004 11:22 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
D.J. je napisal/-a:Lego svojih avtov hvalijo vsi Alfisti. Kako je z 164 bodo povedal oni. Ker tebi ne verjamem. Alfe niso ravno znane po slabi legi.

Lego svojih avtov hvalijo tudi vsi BMWjaši. In tudi BMWji niso znani po slabi legi. :P

Jaz na zalost je ne vidim!

LP, Klemen

PS @ DJ: Kdaj castis pijaco ;)
PS @ AndrejX: "Vsak hvali svojo kravo" se mal pa se bom zacel dret FORD :rofl :noro Ta debata je prov smeh! :)

Keep up people! I need more laughter!
ves kaj ti samo povem mogoce v katerem drugem sploh nebi prezivel !!!!!!! sam za razmislek !!!!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov