Pa prosim sam ne mi nove 5-ke z 166-ko primerjat!!!!

ČUSSSSSS!!!!!

Aja pa kso je že podal to temo mu želim uspešn nakup!!!!

Nixxon je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Lego svojih avtov hvalijo vsi Alfisti. Kako je z 164 bodo povedal oni. Ker tebi ne verjamem. Alfe niso ravno znane po slabi legi.
Lego svojih avtov hvalijo tudi vsi BMWjaši. In tudi BMWji niso znani po slabi legi. :P
Nu-NRG je napisal/-a:Jaz na zalost je ne vidim!
Da mi avto zapusti cesto pri 180km/h z vsemi kolesi v ovinku in me prestavi za ene pol metra cist na rob cestisca, ko se drugi drzijo ceste, zame to NI dobra lega. 320 star 4 leta na poti v Ivancno Gorico.
Nixxon je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Jaz na zalost je ne vidim!
Da mi avto zapusti cesto pri 180km/h z vsemi kolesi v ovinku in me prestavi za ene pol metra cist na rob cestisca, ko se drugi drzijo ceste, zame to NI dobra lega. 320 star 4 leta na poti v Ivancno Gorico.
Pa so drugi tut tolk norel v Ivančno? Si pa premal povedu: a si kdaj prej tam vozu, z drugim avtom, tut 180, vreme, (ne)znanje voznika,... Vse to vpliva, tud BMW ni vsemogočen (na žalost), če ne pa nobeden nebi bil razbit, ane.
Prepisano iz autobild, test 545i: hervorragende Fahrleistungen, bissige Bremsen, agiles Handling
Zopet autobild, tokrat govori o handlingu Merca E klase: Für den neuen Fünfer langt es zwar nicht, doch im Handling ist die E-Klasse sportlich geprägt, die Lenkung direkt. ( http://www.autobild.de/suche/artikel.ph ... el_seite=4 )
PS: 180 v ovink, kaj si želiš umret?![]()
![]()
ves kaj ti samo povem mogoce v katerem drugem sploh nebi prezivel !!!!!!! sam za razmislek !!!!!!!Nu-NRG je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Lego svojih avtov hvalijo vsi Alfisti. Kako je z 164 bodo povedal oni. Ker tebi ne verjamem. Alfe niso ravno znane po slabi legi.
Lego svojih avtov hvalijo tudi vsi BMWjaši. In tudi BMWji niso znani po slabi legi. :P
Jaz na zalost je ne vidim!
LP, Klemen
PS @ DJ: Kdaj castis pijaco
PS @ AndrejX: "Vsak hvali svojo kravo" se mal pa se bom zacel dret FORD![]()
Ta debata je prov smeh!
Keep up people! I need more laughter!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov