BaSe pravi:
EVO toto polir pasto mi je že kolega priporočil, pa sem jo iskal že v kakih 4 auto trgovinah, šparu... pa je še zaj nisem najdo.
Kaj mi lahko poveš kje jo lahko dobiš, mogoče naročiti, pa kolk je cena???
Hvala
LP
gerchy pravi:
Najbolje, da zadevo prepustis komu, ki se s tem ukvarja.
pa veliko leska! :>
juhica pravi:
Oj,
mam 8 let starga bmw7, rdec, lepo ohranjen, problem je samo barva (rdeca), ki je mocno obledela (avto je 3 leta stal na soncu in snegu). a ima kdo kaksne izkusnje, kaj se da narest. licanje mi je predrago... kaksne polirne paste, a kdo to bolj profi naredi.
lp in hvala
juhica
juhica pravi:
Tinkara, ja, 4 litre v8, xenon, navigacija, avtomatik, 110.000 realnih, sam barva cist u pizdi. sej sem studeru, da bi ga dal prelicat sam me je stal vse skupi da sem ga spedenu zdele tok, da glava pece... mogoce jeseni.
lp, juhica
juhica pravi:
tinkara, 94 letnik, kupu v mariboru za đabe (skoraj). avto je bil od mulota z velik kesa, ki si je na bordanju tok polomu, da je bil skor eno leto v bolnici, zdej je pa v domaci oskrbi. revez ne bo verjetno nikol vec hodu... avto je stal pred blokom 3 !!! leta, pol so ga pa prodal. men se razume. za tem sem plunu en majhen kupcek za nove gume, auspuh + kat, masinko ni blo treba nic pedenat, elektrika je zezala... sem peljal v celovec, plunu se 1.800 eur in avto je kot urca. se prav, vse skupi me ni stal 4 mio.
juhica
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov