Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 08, 2004 2:19 am

rallyst je napisal/-a:Tko da prosim mamini sinkoti k furate razne audije pa podobne skrete ne brihtet pa me v Kopru poiščite pa vas peljem z svojim Yugom pa boste pol lahko naokol govoril kaj je možno in kaj ne

lp

HEhe ql, daj oglas se kaj poisci moj avto bo zihr notr, ce ga nebos ti not mel... pa da kako recema na yugote...

Sory ustali sam mene fascinirajo tatunani stari avti in ne nove jajce :P
Sploh vete kak je filing mimo novih avtov letet?
Torej...
V nekatere jugote je vec dnara vlozeniga kot je kak avto nov stal...
Naj vas ne presenecajo zadeve.
Sicr pa je v vsakem spedenanem yugotu vlozeno ogromn volje, veselja in pa lastnega dela in denarja...
Kdor se nemore sprijaznit s tem pa se naj po glavi tuce in sam sebi govori da nemora biti res...
lp

Uporabniški avatar
glowbird
Nov uporabnik

Napisal/-a glowbird So maj 08, 2004 4:44 am

če verjameta al pa ne tudi sam sem se v takem jugiču zraven pelal pa se je stavec ustavil dobrih 1.5 cm cez 180 Km/h!! pa je bil 45 4-brzinc (brez predelave) vsaj mislimo da je brez ker prej ga je mel njegov deda!! Ta jugič je zdaj bele berve doma pa je malce ven iz pobrežja v mb!! sam mene z tipotom 1.4 s***** gdaj hočeš!!!!
PA KAJ KO HOCES VEDNO VEC!!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So maj 08, 2004 7:22 am

Ok fantje dost prepiranja za Yugota ni varijante da bi sel 230 ali več ker smo tudi mi včasih vozili Yugo tko da vem kaj je Yugo.je pa dejstvo da ma Yugo dobro lego na cesti to pa vsakemu potrdim.Sam tole kar je faker napisu me še zdej spravi v smeh
Dejmo vse postavit pod dejstvo da Yugo tega ne zmore pa nej reče kdor kar more.
Monsta ti si nekaj govoru o menjavi motorja in menjalnika zakaj pol Faker ni napisal v naslov teme "Nekaj podobnega Yugotu" ker bi sam lahko vedel da Yugo ne bore bit.
Pol če menjamo menjalnik,mašino in še vse tko da ostane samo školjka pol kao govorimo o nakakšnem hibridu ne pa o Yugotu.Glede na to pa da bi Zastavina mašina
zdržala 200+km/h me pa sam spravlja v smeh.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So maj 08, 2004 8:18 am

ok fantje dosti bo kreganja... zaklepam za 3 dni... če se v tem času ne ohladite (-mo) bo sledil zaklep za dalj časa :!:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov