A loh js dam zdj zakluček ker je tole debata čist odveč.
Js ne vem kok vi njega poznate, ampak js ga kr dolg poznam, pa mi je čist vredu in mi ne deluje noben kriminalc al pa kej takega. Z mano je bil vedno korekten in prijazn, pa tud vam pomoje ni nič naredu. Ni lepo, da se spravlate nanjga.
To leti tud na kremnija. Ej stari, če sta mela oziroma če mate klub kej prod njemu se zmente na samem, ne pa da ga kle neki jebate. Js osebno nebi hotu, da bi me vlačil po forumu ne glede na vse, pa ti tud ne.
Prosn, KONC!
Kar se pa klijota tiče je pa spet tko. Klijo je sigurno bol športno nastrojen avtek, je lahek in ima manj konjev. To pomen, da ima dobre pospeške pri nižjih hitrostih, pri končni, pa mu malenkost zmanjka zaradi razlike 130KM.
Audi je nedvomno pošast in tud gre ko svina, ampak gledajoč podatke imata iste pospeške do 100 in potem do 200 ne morejo biti prav drastično drugačni.
js popolnoma vrjamem djslyju, ker v zavetrju gre tak avtoček sigurn dobr, ker sm tud js že prav lepo uspel mojega bogega pugeca nažgat.
Audi je dobr, clijo je dobr, debata konc, mi spat, jutr delat/se učit, v petek žurat, v soboto v Graz pisat ameriške teste

Hokej je zakon, hehe bluzim... ajt
UUU še nekej sm hotu dodat. Safy, ko si tok pametn zmer, sicer ni napačno tist kar si tam pisal, sam ko govoriš o ilegalnosti in to - kapa ko si ti švercal avte in zaračunaval lepe denarce. Dejnodej, vsak je sveojga dnarja vredn...
Pa še to - vrjetno te ni oči učil - ni lepo govort o plačah svojga fotra, sploh s tem namenom, da bi ti car izpadu...