Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

TECHNOBOY part II

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 13, 2004 10:06 am

da razscistim...nisem cez njega nic mel namena pisat, kaj si nas klub misl mi je isto postransko...drugace pa P-....tip je nategoval s sto na uro, se danes ni vrnil starih dolgov in jih pomoje nikol ne bo, audi je letnik 95 itd..

ko pa se je bilo kaj za pomenit pa je bezal, vse kar pa je klub naredil pa si je pisal nase...samo primer..lansko srecanje pred Kolosejem...organiziral vse Bencinovci, mi sodelovali z njimi...kdo je rekel da je to izpeljal? se slucajno kdo spomni?

Pa da ne bo kdo rekel da me daje fousija...mam sam audija, vem kaj zmore tak avto in me boli k. kaj drugi vozijo. naj se gre kar hoce, samo o prijaznosti pa...ima se nekaj klubskih stvari, ko smo ga po nekajmesecnem iskanju in moledovanju koncno po naklucju srecali je bil odgovor: Kaj me boli...vi tudi niste zame niste nikoli naredili nic. V klubu pa je dobil idejo da bo zamenjal predsednika in sluzil prek samega kluba.

Kaj naj si mislim o njem? Duzan pare, clovek s premajhnimi hlacami in avtom vrednim miljon in pol? Nikoli placal kar sem mu na avtu delal? Se materijala ne? Ter da ves od kod mu denar? ni samo to kar vi mislite? ja...clovek in pol.

Ko vas je.be,

Isto velja zate ice, ne vem, ce prides ice na bencin zur, jih bos se slisal od nasih..niso se pozabili kar je bilo lansko leto. zdej se pa zamislite malo nad sabo kako slamo tukaj mlatite.

lp, kr3mn1

PS. za glasbene zelje in prst v rit se obrnite na koga drugega.
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če maj 13, 2004 10:16 am

Pod tole se lahko samo podpišem in potrdim vse kar je napisano.

Lahko napišem, da sem ga srečal pred kakim mesecem in mu rekel, da naj nam vrne klubske stvari, ki jih ima doma. Rekel je, da on ne živi več tam in da naj grem kar sam na NJEGOV DOM in probam tam dobiti naše stvari nazaj, ker on jih že ne bo šel iskat, niti ne bo poklical tja, da bi jih tam nekdo pripravil.
Toliko iz klubskega nivoja. O osebnem nivoju pa rajši ne bom pisal nič, ker bi bilo pregrdo za tale forum, ker je na njem večina mladoletnih oseb....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 13, 2004 10:19 am

__PAJSAR__ je napisal/-a: O osebnem nivoju pa rajši ne bom pisal nič, ker bi bilo pregrdo za tale forum, ker je na njem večina mladoletnih oseb....

LOOOOOOOOL :rofl
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če maj 13, 2004 10:20 am

tule se mate pa kar grdo :oops:
ampak kar se tiče dolga jebemu mater takemu folku ko nič ne plača pa tako na izi hodijo po svetu :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:
lp tigirca

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če maj 13, 2004 10:23 am

Hmm taki tipi men tud niso všeč če jim nekaj narediš pol pa neplačajo.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov