šmeks je napisal/-a:Čao!
Lohka je,da desno kolo nima pravga kota-stekanje kolesa,tko da pejt na optiko. Sam če boš šel na optiko,pejt z novimi gumami in ne s starimi,k nebo pol nobenga učinka. Lohk pa preveriš še tlak v prvi desni gumi..
Uživajte
shusuglao je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Čao!
Lohka je,da desno kolo nima pravga kota-stekanje kolesa,tko da pejt na optiko. Sam če boš šel na optiko,pejt z novimi gumami in ne s starimi,k nebo pol nobenga učinka. Lohk pa preveriš še tlak v prvi desni gumi..
Uživajte
kaj imajo stare in nove gume veze z optiko?
sem bil na optiki tlak preveril že stokrat, pa še vedno na desni bolj koplje -tudi z novimi zimskimi gumami je bilo podobno, samo obrabila se ni ker sem normalno speljeval
lisko1 je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:Čao!
Uživajte
kaj imajo stare in nove gume veze z optiko?
sem bil na optiki tlak preveril že stokrat, pa še vedno na desni bolj koplje -tudi z novimi zimskimi gumami je bilo podobno, samo obrabila se ni ker sem normalno speljeval
Mogoč zato ker na levi sediš in je na desni strani avtek manj obtežen pa zato bolj koplje :P
avto je na optiki v zraku, tiste "stvarce za merit" pa pritrdi na platiščeČe boš šel s starimi oz. obrabljenimi gumami na optiko,ne bo dobr narejena-zato k so obrabljene gume.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov