Andy je napisal/-a:+Gambit+ je napisal/-a:Teme o Skylineih so se mi zagable, ker cvetijo k gobe, odkar je 2f2f prisu ven.Dej biskvitek ce ti je avto tako vsec, si najprej vse preberi o njem na internetu, ne pa da tuki kazes svoje popolno neznanje...v Sloveniji ga ti vozil bos NE, ker volan na desni ne mores homologirat (razen v primeru registracije avta kot oldtimerja ali diplomatskega vozila).Pozabi na Skylinea, bo slo?
suljo : Skyline GT-S25 R33 dobis pod miljonom v Angliji...nekje okrog miljona pa pol pa stane GT-S25t z mal vec konjenice.Ocitno nimas pojma kaj pises, ker ce bi, bi vedu, da za dobre 3 miljone v angliji ze R34 prve serije dobis...whatever.Pa sej nima veze no, zapomnte si enkrat za vselej vsi - skyline je zakon avto, sam s slovensko reg. ga v SLO ne boste vidl.Pika.
Andy : ce bi bil jst lastnik [gnus]megane coupeja[/gnus] se ne bi oglasal...![]()
yogo : napaka.V Evropo (ce izvzamemo VB) ga niso uvazali...
Čuj ti Gambit frajer boli me falus kaj si ti misliš o mojem avtu, važno je da meni dobro služi in da sem zadovoljen z njim!
Pa še neki ti bom povedal: človeka o znanju avtomobilizma ne moreš soditi po tem kaki avto vozi!
A ti zdaj misliš če en smrkavec vozi SL500 ki mu ga je očka kupil, se pa zaj ne vam kak oh in sploh spozna na avtomobile al ka?Hja motiš se veš!Sploh ni nujno!
(sam tak za informacijo ti povem)!!!
Ok ok maš prav...+Gambit+ je napisal/-a:Andy je napisal/-a:+Gambit+ je napisal/-a:Teme o Skylineih so se mi zagable, ker cvetijo k gobe, odkar je 2f2f prisu ven.Dej biskvitek ce ti je avto tako vsec, si najprej vse preberi o njem na internetu, ne pa da tuki kazes svoje popolno neznanje...v Sloveniji ga ti vozil bos NE, ker volan na desni ne mores homologirat (razen v primeru registracije avta kot oldtimerja ali diplomatskega vozila).Pozabi na Skylinea, bo slo?
suljo : Skyline GT-S25 R33 dobis pod miljonom v Angliji...nekje okrog miljona pa pol pa stane GT-S25t z mal vec konjenice.Ocitno nimas pojma kaj pises, ker ce bi, bi vedu, da za dobre 3 miljone v angliji ze R34 prve serije dobis...whatever.Pa sej nima veze no, zapomnte si enkrat za vselej vsi - skyline je zakon avto, sam s slovensko reg. ga v SLO ne boste vidl.Pika.
Andy : ce bi bil jst lastnik [gnus]megane coupeja[/gnus] se ne bi oglasal...![]()
yogo : napaka.V Evropo (ce izvzamemo VB) ga niso uvazali...
Čuj ti Gambit frajer boli me falus kaj si ti misliš o mojem avtu, važno je da meni dobro služi in da sem zadovoljen z njim!
Pa še neki ti bom povedal: človeka o znanju avtomobilizma ne moreš soditi po tem kaki avto vozi!
A ti zdaj misliš če en smrkavec vozi SL500 ki mu ga je očka kupil, se pa zaj ne vam kak oh in sploh spozna na avtomobile al ka?Hja motiš se veš!Sploh ni nujno!
(sam tak za informacijo ti povem)!!!
Dalec od tega...glede na to, kaksen je potek mojga zivljenja bi mel tut jest Megana...da ne bos mislu.Zbodlo me je to, k si ti zacel da nimam pojma...tko da ti premisli kaj bos meni napisu, pa bom potem se jst razmislu kaj bom tebi, brez kreganja...
Seveda se strinjam s tabo, da ne mores clovekovega znanja o avtomobilih sodit po tem kar vozi...
no comment sem napisal zato, ker sem do grla sit topicov o Skylineih...se strinjam, je obcudovanja vreden avto, tut jst ga obcudujem, samo ko sm jst prvic cul za njega, sm si vse o avtu najprej prebral, kar se je dalo, pogledal par testov itd., ne pa orgazmiral po forumih kako je oh in sploh ker ma nalepke in je v 2f2f...in ce se ga da pri nas dobit, ker bi mi ga mogoce ocka kupu.Me razumes?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov