Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr maj 19, 2004 1:42 am

Zamisl si ko bo kak 16letni sincek fotru spizdo Bemfo z garaze...
Ok zamislite si kr sami. :twisted: :roll: :?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr maj 19, 2004 1:56 am

nekaj podobnega temu?

http://www.siol.net/novice/default.asp? ... 1800364716

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

i'm bad, i'm baaad... i'm eviiiiil bwahahahahahahahaha
Slika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr maj 19, 2004 12:12 pm

Smeh! :rofl
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

H2SO4
Nov uporabnik

Napisal/-a H2SO4 Sr maj 19, 2004 2:15 pm

Hi!

Če mene kdo vpraša, je ta zakon neumnost. Malo še in prišel bo morda zakon, kjer bo 12-letnik lahko vozil 125 ali več ccm motorno kolo. Kam pa to pelje ? Po eni strani želijo zmanjšati število smrtnih žrtev na cestah med mladimi, po drugi strani pa delajo take bedarije. Povprečnemu 16 ali 17 letniku obleko za v šolo pripravi mama, v isti sapi pa bo omenjeni mladostnik vozil avto in upošteval celotni ZVCP zakon. Noro!

lp, boštjan
Hitrost šele spoznaš ko se ne moreš pravočasno zaustaviti.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr maj 19, 2004 2:24 pm

H2SO4 je napisal/-a:Hi!

Če mene kdo vpraša, je ta zakon neumnost. Malo še in prišel bo morda zakon, kjer bo 12-letnik lahko vozil 125 ali več ccm motorno kolo. Kam pa to pelje ? Po eni strani želijo zmanjšati število smrtnih žrtev na cestah med mladimi, po drugi strani pa delajo take bedarije. Povprečnemu 16 ali 17 letniku obleko za v šolo pripravi mama, v isti sapi pa bo omenjeni mladostnik vozil avto in upošteval celotni ZVCP zakon. Noro!

lp, boštjan

Zakon za motorna kolesa oz za mopede bojo se dvignili za par let in ne zmajsali... prevec nesrec se zgodi baje... :?

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Sr maj 19, 2004 2:40 pm

Men se ta zakon ne zdi tok napacna stvar. 16-18 letnik bo lahko vozil LE ob prisotnosti ozjih sorodnikov, k ne smejo met kazenskih pik. V vseh ostalih primerih se bo verjetno smatralo kot voznja brez izpita in sankcije temu primerne. Ce ze bo tak zakon, bo treba to ocitno mal bols predstavt folku, da ne bo narobe razumu. Tko da iz tega vidika je to zelo dobra ideja. Vozil bos ob mtki al pa fotru in to dve leti. Kar pomeni dve leti casa priloznostno nabirat vozniske izkusnje. To sigurno nanese veliko vec kot tistih 25, ali povprecnih cca 40 ur v avtosoli. Tisti k bodo pa ta zakon krsl... je pa tko k zdej s temi, k vozjo okol brez izpita, so in se vedno bodo. Vprasanje ce jih bo kej vec.

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr maj 19, 2004 4:09 pm

Alo pa tak ne bo nihc drugače... :roll: Jaz in vsi moji vrstniki (cca 16let), smo že vozili avto... Eni malo več 8) , drugi malo manj :wink: ! Pol bo samo razlika, da ne bo treba čakat prazne bajte in enega avta, ampak boš reku "mami, ati, bratranc, ajde, grema en krog!" Itak bodo oni rekli JA, al pa NE, tak da ne more prit do neupoštevanja semizdi! Razen če mulo sam gre v akcijo :twisted: ...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Sr maj 19, 2004 4:23 pm

Men je kul da sm še po tem zakonu 8) drgač se mi pa zdi ta zakon ta nov kr neki. a ni blo kul tko k je blo zdj da nrdiš pr 18. To se mi zdi kr neki da bi se mogu 2 let s starci okol vozt ;(( tko da sm vesel da bo zdj izpit pa da nism sm not padu :) Pa tut enkrat more it vn energija tok da če ga novjo takrt tišal ga bojo pa kasnej :twisted:

schwarzy
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a schwarzy Pe maj 21, 2004 8:25 am

Mislim da je o tej temi tukaj kar obširna obrazložitev ene uradne osebe:

prometna svetovalnica

Senk
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Senk So maj 22, 2004 10:13 pm

U nekaterih državah, kjer so pač ta zakon uvedli, se je zmanšalo število nesreč mladih voznikov.... sam ne me prašat za številke... :lol:

A raj vidš 16 letnika s fotrom k pele ut starcov avto, al 70 letnika u eni stari kripi k ne vidi 10 metrow pred sabo???????????

Ni use u starosti, kšni so zrelejši pr 16 al 17 kt nekateri do starosti..... če bodo starši zravn jih kontroliral bodo bol počas pelal.

Zakon nima veze, ker un k vozi brez ispita bo še naprej vozu tko, pa tut z neregistreranim avtom..... vedno se najdejo budale!

LP
WOoooooooooooooom......

Uporabniški avatar
Honda_fan
Nov uporabnik

Napisal/-a Honda_fan So maj 22, 2004 10:25 pm

Vectra je napisal/-a:Pri 16-ih letih nekateri sploh še ne vidijo čez volan :)

eni pa pri 16 vozimo bolse kod kdo pr20
Slika
tuning is not a crime, but it is a way of life
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov