Nixxon je napisal/-a:Ej, stari, če nima tvojga kupončka al pa podpisa da si naredu nesrečo, al pa prič, potem te ni blo tam. Lepo mu povej da mu, če ti prpele avto, daš zadevo zamenjat za tvoje stroške tm k je cenej, če ne nej pa proba dokazat, da si bil ti tam.
Tvoje podatke lahko potegne tud iz imenika. Dej preveri če ni kkšen ličar al pa kej tazga, da bi pr teb še zaslužu.
Nixxon je napisal/-a:Ej, stari, če nima tvojga kupončka al pa podpisa da si naredu nesrečo, al pa prič, potem te ni blo tam. Lepo mu povej da mu, če ti prpele avto, daš zadevo zamenjat za tvoje stroške tm k je cenej, če ne nej pa proba dokazat, da si bil ti tam.
Tvoje podatke lahko potegne tud iz imenika. Dej preveri če ni kkšen ličar al pa kej tazga, da bi pr teb še zaslužu.
antonio je napisal/-a:@antonio: jaz bi dal popravljat avto k kleparju ki mu JAZ zaupam, ne pa tja ko bi hotel tisti ki me je ruknil. osebno pa tako vedno kličem policijo če je kaka nesreča, ker poznam veliko primerov ko so krivci rep med noge stisnili, se pravi niso bili pripravljeni plačati,..
un ma loh svojga mehankarja, pa umes naredi še totalko pa na račun napiše samo popravilo odbija pa teb račun pošlje ?! a bi ga plačal?? nevem no...
če dobiš račun pa garancijo je čist vseeno
MGsax je napisal/-a:antonio je napisal/-a:@antonio: jaz bi dal popravljat avto k kleparju ki mu JAZ zaupam, ne pa tja ko bi hotel tisti ki me je ruknil. osebno pa tako vedno kličem policijo če je kaka nesreča, ker poznam veliko primerov ko so krivci rep med noge stisnili, se pravi niso bili pripravljeni plačati,..
un ma loh svojga mehankarja, pa umes naredi še totalko pa na račun napiše samo popravilo odbija pa teb račun pošlje ?! a bi ga plačal?? nevem no...
če dobiš račun pa garancijo je čist vseeno
hotel sem ti povedati da ga nebi peljal (jaz) k kleparju ki ga ne poznam, ker ne vem kako dela,...
osebno bi mu rekel da če bo tako nabijal ceno brezveze da ne bom plačal!,....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov