Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Današnje snežne prigode...

Napisal/-a bravura To feb 04, 2003 7:15 pm

LJUBLJANA - IL.BISTRICA 4ure, kaj naj rečem.... da sem moker, umazan, utrujen.... NAJBOLJ PA JEZEN!!!
Jezen sem na tiste kur*** kamioniste ki ne znajo odnehat, rinejo, rinejo dokler ne gre počez, potem pa ..ah jebiga, če moram jaz čakat, boste tudi vi!!

Jezen sem na državo, ker ta dejanja kamionistov podpira s kaznijo 10kSIT.... 10kSIT??? Pol pa te zaradi enega spojlerja, ki ga niso nemci blagoslovili spavijo ob prometno.. ma pustmo zdaj to....

Jezen se na policiste, vzdrževalce cest, ker nihjer ne označijo da je avtocesta zaprta.....

Pohvala edino Radiu Slovenija, ki redno obvešča o stanju na cestah.

Naj napišem še danjašnje dogajanje...
Iz Lj se odpravim ob dveh, ko se vozim proti Vrhniki po radiu slišim, da je avtocesta na vrhniškem klancu zaprta,... nikjer kakšnega obvestila na sami avtocesti... izhod vrhnika.. 45minut čakanja ( ne predstavljam si kaj je pilo po 3. uri )
Gladko po stari cesti do Planine... takoj že ob vznožju kolona, grem po bljižnici, ki je zablokirana od par maherjev brez zimske opreme (zlizane letne gume). Prav žalosten pogled... ženska se trudi speljat klanec... drugi sedijo v svojih avtomobilih in se zgražajo...HALO!!!! A bomo kaj pomagali??? Ko sva s frendom stopila z avta se se tudi drugi "opogumili in priskočili na pomoč... tako smo spravili po 100m dolgem klancu kakih 6 avtomobilov. Preden sem prišel nazaj na glavno cesto so šli pred mano 3 šleparji.. in seveda, v prvem ovinku je šel prvi počez...JUHUHU! Romun, s spravljenimi verigami. Spravim se fehtat šoferje za lopato (ki bi jih po zakonu morali imet) in eden je nima , drugadva pa polomljene.... Nakar se javi gospa v avtu za menoj, da jo ima ona. Lotimo se kidat sneg med kamiionom in zaščitno ograjo, da bi šli lahko z avti mimo.. Nekako očistimo in grem do avta, da bom šel še jaz mimo ( tačas jih je šlo enih 5 mimo, ki so poprej se greli v avtih.) Glih speljem, se romun pomakne s kamionom nazaj do ograje in dokončno zapre pot!!! GRR! Mine 20 minut, da si namontira verige in nekako spelje do drugeda ovinka, kjer se spet ustavi. Veeno je promet nekako sproščen, ma seveda najprej začnjeo hodit od zgoraj in navkljub opozorilom se en pameten Avstrjic s prikoličajem spravi dol in se zatakne v ovinku z Romunom. Spet mine pol ure, nakar pride policija in res hitro sprosti nastalo situacijo.

Ne vem zakaj so šoferji tovornjakov tako "trdi" in rinejo v nemogoče. In ne da se jim nič dopovedat, oni so itak skozi na cesti in VEDO VSE!! Menda....
Kaznovat pa bi morali ne le voznike ampak tudi lastnike, ki svojim delavcem postavljajo nemogoče ure za dostavo blaga.
Opravičujem se pa vsem tistim, ki so se pametno umaknili iz prometa in olajšali promet.

Upam da se je komu dalo tole brat ;)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Vladimir
Novinec

Re: Današnje snežne prigode...

Napisal/-a Vladimir To feb 04, 2003 8:08 pm

Nas je sam mal zanašal. ;) Letne gume...
Ajde!!!!
Slika
Norris 771bhp Evolution VII RS

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura To feb 04, 2003 11:32 pm

nebi škodlo ;)

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Sr feb 05, 2003 12:02 am

...ja...
sej drugace se pa posteno pozna razlika med letnimi in zimskimi v takih razmerah - lani z letnimi pozimi in nisem nikamor prisel, letos zimske gor in sploh ni blema...
..skifi bi lahko malo bolj kontrolirali profil oz. ce ma folk zimske gor, tak polovica folka nima gor... :(
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Sr feb 05, 2003 12:11 am

TO itak... ko dan in noč... ma tudi med zimskimi je razlika...
letos imam na katređi neke Snowolf Eurotec..... porazne na snegu.., za po snegu eskimoti RULEZ...

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Sr feb 05, 2003 7:54 am

Prigoda iz Lipc.

Se peljem počasi umirjeno po zasneženi cesti skozi Lipce proti Jesenicam, ko naspoti mene pripelje naspidiran občinski redar iz jesenic in se ustavi 10Cm pred mojim avtom. Ves prestrašen se odpelje naprej :)

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Napisal/-a dgrejtest Sr feb 05, 2003 8:37 am

VSI KEKCI Z LETNIMI GUMAMI OSTANTE DOMA IN NAJ VAS BO SRAM!!!

Ce mam jest lahko grd avto na montecarlo 145 gumah, ga mate lah tud vi!

Smrt kamionarjem svoboda narodu!!!
Za domovino z zimskimi gumami naprej!!!

:D
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr feb 05, 2003 9:02 am

se mi je vceraj zgodilo, da sem se zakopal z zimskimi gumami :(
sicer zjutraj, na ledu, v hrib, a kljub temu ni bil lep obcutek...

pa spet se mi je en v rit zapeljal (hvala bogu brez posledic)...mamu jim letnogumarsko.... :(
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
*JURE*
Novinec

Re: Re: Današnje snežne prigode...

Napisal/-a *JURE* Sr feb 05, 2003 9:45 am

dobek pravi:

pa spet se mi je en v rit zapeljal (hvala bogu brez posledic)...mamu jim letnogumarsko.... :(

Dobek daj ti mas tako sreco, daj si kake take 15cm dolge jeklene špice dobot pa montiru v odbijac

ti recem da bo :D

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Sr feb 05, 2003 10:23 am

dobek pravi:

Upam, da vsaj kasiraš za te napake letnogumarjem... :D

admin
Administrator a.com

Kraj: Jesenice

Napisal/-a admin Sr feb 05, 2003 2:11 pm

dobek pravi:

Je bil spet kaksn 18-letnik brez znanja in ABS-a kot se ponavad zgodi? ;)
IceBreakr
Administrator foruma
Slika

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Sr feb 05, 2003 3:00 pm

he he he...

jest sm se prejsn petek na lubel pelu blo je pa ene 15cm ceuca (frisenga) snega na cesti.. in caco je s svojo bizo kolesnice delu.. :D

prvo rundo prsu gor brez problema...

pol je su po sodelovke.. k so ustale spodaj... no 2 rundo je slo tezje.. dokler nism ugotovu da je bols da po celeem snegu rijem kot po zvozeni cesti...

drugac mam pa letne gume P6000 pa vm povem. da so u snegu za ubit.. polet si pa prpopan na cesto :D
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Sr feb 05, 2003 5:41 pm

Ja včer je bil res f**
Iz Novga mesta smo šli ob 1230, pršli u Lj ob 1600, se peljem pol domov na Vrhnko po avtocest (nikjer nobenga znaka da je zaprta) pridem na cestninsko na Log pa nam maha cajo da je treba lepo obrnt pa nazaj na prvi izvoz. Kamiondžije so res neki posebnga
Slika

Forsythe
Nov uporabnik

Napisal/-a Forsythe Če feb 06, 2003 9:22 am

Zadnja dva dni je bilo voznja zelo zanimiva - letne gume, lahek avto in zadnji pogon brez elektronike - Drift action v vsakem ovinku. :)

Mrki
Nov uporabnik

Napisal/-a Mrki Če feb 06, 2003 11:34 am

a da je vožnja po snegu z letnimi pnevmatikami herojsko dejanje vredno posnemanja in medalje? takim bi jaz avto spravil do 15.3
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov