Ja zgledajo ful dobre. Mislm vrjetn kr dobr prime sam za nas, k mamo mal čez 100jurjev plače je pa res preveč. A veš kok stanejo plastične pa kje se jih da dobit? Lp
Samo tiste ta zelene plastične ne kupovat! Sicer pa mislim da se jih tako ali drugace ne da za dobit! Jaz sem jih tut iskal pa mi je ze v ta prvi prodajalni avto delov al kje sem pac iskal prodajalec rekel da jih ne nabavljajop vec ker so meli prevec reklamacij! Reko je da so dobre ampak cim je nekaj malega bod niclo pol pa plastika postaja vedno bolj trda in tam ko se skupaj spnejo ponavadi pokne!
Ce pa mene vprasas tak za kako sezono dve so kaj vec pa....no odvisno kolk casa jih mas gor v sezoni! Ce jih mas stalno samo v prtljazniku pol te lahko 10 let drzijo!
Cena onih ta zelenih ce se ne motom mi je takrat na zacetku sezone rekel prodajalec da so bile okoli 25 000sit! Ne me pa drzat za besedo nisem sigurn! Te verige SNOWCAT pa ce se ne motim si videl sigurno kdaj na tv (DSF) avtomagazin ! Ki se nekako kar same zategujejo!! Kolk stanejo nebi vedo! Zgledajo pa nekaj takega kot je to pokazal SAFRANE (iz sprednje starani) le da so iz plastike (majo ene 5 krakov)! Ne vem zdaj sem verjetno itak vse pomesal...malo lastnosti od ene ketne pa od druge!
najboljša rešitev je, da kupte sprej, ki so ga prodajal na SAT1 (mislim), sam našpricaš gumo pa se peleš kot po tirih brez zsakih verig in zimskih gum! jst verjamem - NOT! stane pa tam okol 49.90 eur, se mi zdi.
Ta gumijaste, prou snow cat ali track(nisem zihr) je gor pisalo, sem vidu dons pri LAUŠu, sam ne verjamem v kvaliteto gumijastih verig, čeprav nekaterim avtomobilom ne smeš gor devat kovinskih ketn (športni avtomobili, novejši avtomobili, znižani avtomobili...) prou u knjižci piše... Tko da poj pridejo u poštev gumi varianta keten
[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 06.02.2003 ob 12:05 GMT]