Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Freshvictim
Novinec

Kako homologirati

Napisal/-a Freshvictim So feb 08, 2003 4:49 pm

Ja jst imam avto spuscen z ampex fedri cca 3 cm. potem imam zatemnjene sipe *nevem koliko %* in sportni izpuh!

Fedri so bili kupljeni *kao* pri A3M
Sipe je temnil CAMPARE *sej verjetno kdo pozna modela iz domzal ali mengsa*
Izpuh je bil kupjen kdo ve kje!

Sedaj lastnika nikakor ne morem priklicati da to urediva!!!

In kot kaze bom mogel sam vse postimat, zatakne se pri homologaciji, ker nimam nobenih papirjev.... dokumentov...

Sedaj me pa zanima kako naj to uredim ker crni tehnicni ni ok, bi rajst tako kot je treba!

Zanima me sedaj postopek, ali bi mi dali v A3M, kak dokument *ceprav nimam racuna*

Skratka ali moram sedaj vse a-testirati ali kako, in nato se homologirati!

PROSIM ZA POMOC!!!

P.S. me pa zanima se kar se tice tehnicnega ali kaj tezijo ce v volanu ni AIRBAGA,ceprav je serijsko noter!
MORE VOLUME PLEASE!!!!!!!!!! ;)

Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Kako homologirati

Napisal/-a Serđo™ So feb 08, 2003 6:33 pm

za airbag ti nima kej rect ;)

Brez papirjev tehnicni ne spljoh, mogoce za fedre, sam sipe bos mogu pa dol spraskat. za auspuh se ne sekirat, ce ni preglasen (in ni, ker sm se vozu v tvojmu bravotu, moj ene 2x tok tul, sam jst sm tud brez katalizatorja), ker ne morijo.

papirjev ne bos dobu od A3M skor 100%. Pa tud ce bos reku, da si jih tm kupu. Ne vem, zlo dvomim. Kaj pa s sipami narest..pa se manj vem :)

Ne, za sipe res ne vem. Z njimi mas 1 proti 4 bilione sanso da prides cez tehnicnega brez papirjev. Lahk probas...sam.. :D

ce te spusti, je ok, drgac pac zgubis tiste 3k (??) kulkr pride tehnicni, pa jih dol spraskas..... druzga ne vem kaj narest.

Uporabniški avatar
Twingo Sport
Novinec

Napisal/-a Twingo Sport So feb 08, 2003 6:54 pm

Moj odgovor je pejt ke kodr misles da je bla ta roba kupljena .
Ce so bli fedri pr A3m pejt ke pa tuk casa tez jim da ti bojo paprije dal alpa oni uredil.Rec jim da mores to zrihtat da bos lahko stvar homologiral in da bos se marsikatiro stvar kupu pr njih.Drgac jih mal ostras da jih bos na slab glas spravu! :D Pol z Campare isto nared .Reces da je prejsni lastnik zgubu racun. No to nared ce bo kej novga sporoci.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 08, 2003 7:08 pm

Lepe probleme so ti nakopali!!!
Brez papirjev nebos moral nic naredit!!!!
Onga privatnika lahko vprasas ce ti bo hotel nove papirje zrihtat!!
Za auspuh ni problem, ce ne pa ga zamenjas!!!
Sipe so najvecji problem, ze ce te skifi na cesti ustavijo ti pa nimas homologacije ti lahko tablice uzamejo!!
Cimprej zrihti zadevo!!!

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Ne feb 09, 2003 1:31 am

Šipe , vetrobransko in sprednji bočni ne smeta biti zatemneni. Delno so lahko le zadnja in zadnji bočni. Zato folije poberi dol, saj drugače ne boš prišel skozi tehničnega. Tudi jaz nisem. Ko sem se bunil, mi je tip pokazal njihova delovna navodila in lahko sem bil samo tiho. Sicer pa folije dol pobrat ni noben problem. Vzami olfa mož in ob robu malo zareži , potem pa samo počasi dol vlečeš. Nato pa vzemi plastično lopatko in nitro in dol s šipe poberi še lepilo.
Za auspuh in fedre pa rabiš homoligacijo. Probaj na LPP-ju, naj ti narediji a test, pa boš dobil homologacijo.Ne vem pa koliko stane .
Lp , Vesi

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne feb 09, 2003 2:35 am

za auspuh je ni treba..ce ni preglasen, pa tud to pomoje se gre. Sprednje stranske sipe so lahko zatemnjene. Ce so teb rekl da ne smejo bit, so te nategnl ;) so lahko do nekih 8-10% al kok..jst mam 8, kao najvec po zakonu...

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Ne feb 09, 2003 12:55 pm

Koliko pride A test???

Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne feb 09, 2003 1:09 pm

Odvisno kaj vse imaš za homologirat?! Cel avto te pride caa. 200k SIT, recimo, kko ga pripelješ iz Nemčije!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Vesi
Novinec

Napisal/-a Vesi Ne feb 09, 2003 2:19 pm

Ja , maš prav, lahko imaš nekaj malega. Ampak, če nimaš homologacije, da dokažeš, za koiliko odstotkov so zatemnjene, potem ti preostane samo trganje. Jaz homologacije nisem imel.
Lp, Vesi

Freshvictim
Novinec

Napisal/-a Freshvictim Ne feb 09, 2003 6:00 pm

Morm to potem postimat, al za zadnje moras imeti tudi homologacijo?

Koliko me pride na novo da dam folije gor??? Sam klinc campare je hudo dobro naredil! nobenih ampak res nobenih mehurckov!

Ja nevem homologirat bi mogel sipe in pa fedre ostalo je najbrz ok!

sej verjetno bo treba crnega delat!

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost