samo fotru, samo kaj ko se potem on izživlja nad avtom pa ga tera ko hudiča, on pa pravi ˝PA MORE MALO GLASA DAT˝(sam si pa noče na svojega vgradit šp.filter), pol pa vidim cajger za benz na 0,00 pa me vsega mine

BaSe pravi:
NE!!
samo fotru, samo kaj ko se potem on izživlja nad avtom pa ga tera ko hudiča, on pa pravi ˝PA MORE MALO GLASA DAT˝(sam si pa noče na svojega vgradit šp.filter), pol pa vidim cajger za benz na 0,00 pa me vsega mine
4Sale pravi:
Hehehe, glede promocije bomo nekak začel s tem, da se boste lahko not vsedli (a nisem jst dober![]()
). Pol se mi pa mogoče kdaj omehča moje kruto srce in bo mogoče padla kakšna testna vožnja
- samo nič ne obljubim.
Ta avto je drgač kar dost problematičen za furat, tko da zarad tega ni glih za posojat tistim, ki ga še niso navajeni. Sej še zdaleč ne rečem, da ga ne bi znal furat, sam je pa potrebno kar neki časa da se ga navadiš - tko da v tistem enem krogu itak sploh ne moreš videt kako in kaj.
Axi pravi:
je pa tko da ce ze dam nekomu za voziti potem mi je logicno da ga stisne do blokade oz. do 7.000 obratov brez problema. ker pac avto das nekomu za testirati v bistvu. da vidi koliko avto gre in kako se drzi. tudi meni ce da nekdo avto za probati kako gre hocem videti in cutiti kako gre. da bi ga vozil do maximalno 100 km/h in 3-4.000 obratov mi je brezveze. ker od tega nimam nic razen da lahko recem da sem vozil nek avto.
Need_Power pravi:Axi pravi:
je pa tko da ce ze dam nekomu za voziti potem mi je logicno da ga stisne do blokade oz. do 7.000 obratov brez problema. ker pac avto das nekomu za testirati v bistvu. da vidi koliko avto gre in kako se drzi. tudi meni ce da nekdo avto za probati kako gre hocem videti in cutiti kako gre. da bi ga vozil do maximalno 100 km/h in 3-4.000 obratov mi je brezveze. ker od tega nimam nic razen da lahko recem da sem vozil nek avto.
saj nisem mislil rečt, da ga more vozit na 3000 obratov, edino eni pa res nimajo občutka in grejo pol prva do konca (pa ene tri sekunde na blokadi držijo), pa druga do konca (pa spet tri sekunde na blokadi) ...itd itd. Tak je en moj kolega in njemu jaz mojega avta niti za pogledat ne dam.
Ajde
monster_d pravi:TechnoBoy pravi:
nobenmu nedam za pelat ( razen bratu) oz. bom tko napisov.. kdor je lastnoik avta ki je manj kot 6 cm od tal ga dam ( vajen izogibanja VSAKI LUKNJICI v cestiscu)
Upam da bom pol se lahko vsaj vsedel v tvojga yugica! hehe))
Izkusnje z jugicom mam!! (se prevec ker mam ze tretjega)
Sam nisem pa se se vozil z od tal 6cm oddaljenim!!
lost1 pravi:
u glavnem skor je podrla halo 8 ce se ne motim kera stevilka je bila
TechnoBoy pravi:
no kaksnim velikim navdusencem za Jugote..bomo skoz prste pogledal in dal kje za pelataja zdej je se mal prenovljen.,..
ceprav sm mel 30.1 manjso prigodo....
je zdej ze ustiman ( bil je ze 3 dni po tem k se je to naredl) uceri sm pa odbijace na tkole postrihov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov