Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a A.F. Sr jun 09, 2004 10:35 pm

Men grejo na živce pa tisti vozniki, ki trobijo, če pri semaforju ne štartaš dost hitro, ko pridejo pa na magistralko izven mesta pa vozjo 60 al pa mogoče 63 km/h če je glih ravnina :P

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr jun 09, 2004 10:49 pm

nebivedu je napisal/-a:Jst mam pa filing, da noben na tem forumu nebi kamna vrgel. Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.
Jst sam predlagam, ko vidte nekoga, ki vas hoče na vsak način prehitet, da ga spustite naprej, ker če bo on nekaj na silo delal, lahko poškoduje vas in sebe, ter druge udeležence v prometu. Lahko se pa gremo zakon močnejšega, samo potem garantiram, da bomo delali samo še za kazni in tožbe, ter odvetnike.

Če bi šlo po pricipu kdo je jači bi se najbol smejal tovarnjakarji pa šoferji busov. :lol: :lol: :lol:

Samo gasa pa gremo.

Men grejo na živce pa tisti vozniki, ki trobijo, če pri semaforju ne štartaš dost hitro, ko pridejo pa na magistralko izven mesta pa vozjo 60 al pa mogoče 63 km/h če je glih ravnina

ja taki so tut pojave. Takih sem velik vidu ko sem se z motorjem fural. Se pelam po magistralki 100 in prehitim en avto, pridem do naselja prbremzam na 60 in glej ga hudiča un avto me prehiti. Pridemo vm iz naselja čakam kdaj bo pohodu un pa še kr 70kmh naprej. Jz itak spet po gasu in mimo njega.

Res da sem se po magistralkah vozu na nekaterih poznanih in preglednih delik tut da 170 kmh samo naselja pa nikol več kot 70 pa še to redkokdaj. Pa je pomoje tako manjša možost da nardim pizdarijo kot un ko se skos 70 pela pa ga boli če je naselje. Pa si je zhr mislu da sem jz norc.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr jun 09, 2004 11:01 pm

Loopz je napisal/-a:fantje glejte...sej ne da bi tko kej hotu...ampak že jezus je reku, naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha...no filing mam da bi ga na tem forumu v momentu zasula toča kamenja :wink: ...

Se podpišem pod tole.
Večina folka ne temle forumu ne dela piz.darij po cesti, vozijo strogo po pravilih in so oh in sploh mega vzorni vozniki. Sodeč pač po njihovih postih.
Vsakič, ko kdo napiše, da se je peljal 51 na omejitev 50, je že manijak, ki dirka po cestah in ogroža vse živo in mrtvo.
Pa vsakič, ko nekdo napiše, da je spil en pir in se ODPELJAL domov, je že največji pijanec in norec, ki vozi pijan in spet ogroža vse živo in mrtvo.

Dobr, res je tudi, da ene pol folka, ki na temle forumu na veliko piše vse živo o avtomobilih, njihovi vožnji, raznoraznih tehnikah dirkanja, zaviranja itd, SPLOH ŠE NIMA IZPITA IN SO DO SEDAJ PREVOZILI 0 km.

Tko da verjamem, da bi se usula toča kamenja....
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 09, 2004 11:09 pm

Jst prznam da delam pizdarije po cest in to non stop:) edin ce mi kdo zamori pol neham pa se to malokdaj :) v glavnm pa sj vecina me je ze vidla dragi pa to :) v glavnm jst sam pogresam tiste zacetke vsega tega k je blo nevem kolk 60 ljudi max na dregih pa to ni blo nobenih show offov al pa kj podobnga in se je za vsazga vedl kasn je pa kako vozi:)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 09, 2004 11:22 pm

Dan.

Js sm v karieri spoznal ene 100 avtov/ljudi najmanj, ki bi jim takoj z nalivko uč ven dal.

Od vožnje vštric po Celovški, ko nikjer nobenga, da morm pol čez 2 polne, do enga ata z mercedezom 320, k me je zajebavov - zmer ko sm ga hotu prehtet je dal gas do konca, po pa spet 10 pod omejitvijo.

Najbl na falus mi gre pa un folk, ko neki res zajebe, po pa še misli, da si ti kriv. Tam pa men živc poč.
Tko da - der Alte al gdo je že kle prov počasn oziroma po omejitvah - mislm bom kr na splošno povedov:

- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.
- imaš pravico do življenja.

....Zdej pa izbirej :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 09, 2004 11:39 pm

Pugi tole si pa lepo povedu :) hudooooo :twisted: :D

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Če jun 10, 2004 12:57 am

Pugi je napisal/-a:- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.

Sam ti pa si mal na psihopata!

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če jun 10, 2004 1:23 am

Pugi je napisal/-a:- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.

Sem že napisal... kam naj se umakne tip, ko vozi 50 (več pa ne gre), če zraven tudi vozi en ko gre 50? :D Mogoče se mu tudi mudi, samo, takrat spoštuje predpise (iz takšnih in drugačnih razlogov). :lol:

Še vedno ti ostaneta dva pasova, resda čez dvojno polno črto. :twisted: :twisted: Si moraš malo razširit obzorja, veš. :P :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jun 10, 2004 2:27 am

krentip je napisal/-a:

Sam ti pa si mal na psihopata!

Kdo pa ni?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Če jun 10, 2004 6:54 am

PiLLLe je napisal/-a:P.s ce bi su avto vec bi biu dosezk vecji:)

ja, po zaloški se da zlo hitr peljat, sploh mimo radarja....samo pol na Žale greš pa zlo,zlo počas.....v trugi!!!........ :? ......pa še spremljavo imaš uzadi....

jst temu nebi rekel "naj dosežek" ampak "naj neumnost" !!!!!
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če jun 10, 2004 7:10 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:Večina folka ne temle forumu ne dela piz.darij po cesti, vozijo strogo po pravilih in so oh in sploh mega vzorni vozniki. Sodeč pač po njihovih postih.
Vsakič, ko kdo napiše, da se je peljal 51 na omejitev 50, je že manijak, ki dirka po cestah in ogroža vse živo in mrtvo.
Pa vsakič, ko nekdo napiše, da je spil en pir in se ODPELJAL domov, je že največji pijanec in norec, ki vozi pijan in spet ogroža vse živo in mrtvo.

Dobr, res je tudi, da ene pol folka, ki na temle forumu na veliko piše vse živo o avtomobilih, njihovi vožnji, raznoraznih tehnikah dirkanja, zaviranja itd, SPLOH ŠE NIMA IZPITA IN SO DO SEDAJ PREVOZILI 0 km.

Ok kot vedno, spet pretiravaš!! Do zdej noben da bi jst vedu, pa precej debat spremljan, napisal da en ogroža življenje če vozi 51km/h, ampk je recmo debata tekla o tismu kretenu z BMWjem, ke je tut na srečanju v Mariboru naredu precej pizdarije!!!!! S tem da ga ti še vedno kuješ med zvezde! Isto se nismo pogovarjal o enmu pivu ampak o štirih, oz. o dveh litrih piva! Tako da saj napiš dejansko o čem se gre ne pa kr nekej!

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith Če jun 10, 2004 7:17 am

Pugi je napisal/-a:Najbl na falus mi gre pa un folk, ko neki res zajebe, po pa še misli, da si ti kriv. Tam pa men živc poč.
Tko da - der Alte al gdo je že kle prov počasn oziroma po omejitvah - mislm bom kr na splošno povedov:

- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.

....Zdej pa izbirej :twisted:

Če je Pugi mal psihopata, pol sem jaz tudi. "Psihopatske" tendence pa mi izbijejo ob tipih kot je der Alte, ki ne samo , da so krvosesi, ampak to celo javno promovirajo z nekim...hm... ponosom, zadovoljstvom... :evil:

Skratka, der Alte, nazorno si opisal svoj nesodelujoč nastop na cesti, nič pa nisi povedal o motivacijskih vzgibih, ki so v ozadju tvojega vedenja. Tu te še zmeraj pozivam, da kaj več poveš. Rada bi razumela, kaj je v glavi tipa, ki me na cesti "podjebava". Če bom razumela, mu to lahko ...hm....celo reši življenje. :evil: :P

psihopatka Lilith
Born to be wild.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če jun 10, 2004 7:17 am

Omelo, a maš ti mogoče kakšen kompleks al pa kej tacga???

Hudo ej, ti pa maš probleme.

BTW: Tist ni letelo ne nate in ne na nobenega direktno. Letelo je na večino na temle forumu.

Pomoje si ti mal omejen v glavi in očitno ne razumeš pointa mojega posta.

Dej, predlagam ti, da naslednjič, ko vidiš moj post, skrolaš dol in pač spregledaš moj post.

Velja?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če jun 10, 2004 7:24 am

Ne, kr mi gre to tvoje pretiravanje pošteno na jetra. Pokaž mi kje smo se pogovarjal kako je tist ke vozi 51km/h največji maniak, pa kje je tist ke spije eno pivo največji pijanc!! Prosm, da vidm to.

Z ostalim kr si napisal se strinjam. S tem da jih full nima izpite pa piše bedarije gor, da še v avtu ni sedelo, pa kr nekej bluzijo, pa tut kamenjanja bo dost...
Zadnjič spremenil Omelo, dne Če jun 10, 2004 7:26 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če jun 10, 2004 7:26 am

Omelo je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:Večina folka ne temle forumu ne dela piz.darij po cesti, vozijo strogo po pravilih in so oh in sploh mega vzorni vozniki. Sodeč pač po njihovih postih.

Ok kot vedno, spet pretiravaš!! Do zdej noben da bi jst vedu, pa precej debat spremljan, napisal da en ogroža življenje če vozi 51km/h, ampk je recmo debata tekla o tismu kretenu z BMWjem, ke je tut na srečanju v Mariboru naredu precej pizdarije!!!!! S tem da ga ti še vedno kuješ med zvezde! Isto se nismo pogovarjal o enmu pivu ampak o štirih, oz. o dveh litrih piva! Tako da saj napiš dejansko o čem se gre ne pa kr nekej!

stari ti si narobe zbrušen veš to?

pugi: men je se zmer navadn po odstavnem mem kolone pol pa na levo skoz kolono na prehitevalnega hitrej kot je pa na prehitevalnem folk. he he he...ka to ljudje fašejo triper od živčnnosti.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če jun 10, 2004 7:30 am

Sm mel res lepo prigodo.. Po odstavnem pasu, če se ne motim v Celju, ko greš za avtocesto v Maribor, je en mojster z enim sfukanim Oplom prehiteval folk! Tm ke je dovoz za avtocesto on vozi po odstavnem pasu! In pol, jst do zdej še nism pogledal če se kdo pelje tm kjer se sploh ne sme pelat, ampk vedno pač zapeljem na avtocesto in nato pogledam če se lahko varno prključim na cesto. Ampk ne, dobr da ni počlo, kr sm pred njega zapeljal! In pol mi trob in maha in ne vem kaj use. Pa dobr človek? A se ti je zmešalo? Temu recmo bi izpit uzel za še pa še cajta.

Drugo je pa če čakaš na cestninski postaji, gužva 4km, pa spizdiš mim na ABC, kjer je čist prazno....

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če jun 10, 2004 7:41 am

Omelo je napisal/-a:Ne, kr mi gre to tvoje pretiravanje pošteno na jetra. Pokaž mi kje smo se pogovarjal kako je tist ke vozi 51km/h največji maniak, pa kje je tist ke spije eno pivo največji pijanc!! Prosm, da vidm to.

Z ostalim kr si napisal se strinjam. S tem da jih full nima izpite pa piše bedarije gor, da še v avtu ni sedelo, pa kr nekej bluzijo, pa tut kamenjanja bo dost...

Stari, a naj napišem 51.6342 km/h, da boš dojel, da to ni bilo mišljeno dobesedno?
S tem sem isto kot z vsem ostalim v tistem postu hotel povedati to, da če spremljaš pogovore na tem forumu, da maš občutek, da so vsi svetniki, v resnici pa je stanje na cesti povsem drugo. Kapito???

Al ti rajš narišem, da boš dojel?

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če jun 10, 2004 7:54 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Omelo je napisal/-a:Ne, kr mi gre to tvoje pretiravanje pošteno na jetra. Pokaž mi kje smo se pogovarjal kako je tist ke vozi 51km/h največji maniak, pa kje je tist ke spije eno pivo največji pijanc!! Prosm, da vidm to.

Stari, a naj napišem 51.6342 km/h, da boš dojel, da to ni bilo mišljeno dobesedno?
S tem sem isto kot z vsem ostalim v tistem postu hotel povedati to, da če spremljaš pogovore na tem forumu, da maš občutek, da so vsi svetniki, v resnici pa je stanje na cesti povsem drugo. Kapito???

Al ti rajš narišem, da boš dojel?

rajsi ne, slika pove vec kot tisoc besed, ves kolk bo pol se napisanga..joo
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Če jun 10, 2004 8:14 am

evo se bom še jst neki dodal :!:
Večino časa vozim hitreje od predpisov - to ne pomen da norim :!: ampak vozim hitreje in dinamično
Če me hoče kdo prehiteti naj me in me to ne moti pač ima svoj tempo
ampak moti pa me:
-če me prehiti na ravnici pol pa čez ovinke 30 :evil: pa morm pol jst nazaj prehtet :twisted:
-če me gre prehtevat čez polno črto (kot da ne more počakat pa pol prehtet ) tazga dripca nebom spostu pred sebe pa konc :twisted: k to me pa razpizdi da bom bremzu k norc zarad nega k gre ker avto nasprot!!
nej prehti tam ker je to namenjeno in pregledno ni blema
-če v mestu na semaforju stoji za zavijanje v levo pol pa po gasu in pred mene naravnost :evil: takmu bi jst izpit vzel :!: :!: in podobne fore
-še se peleš prot semaforju-rdeča luč- pa en mulo prleti k skera mimo po levi poj pa pred mene :?: :?: vau zdej je pa ful pridobil na času
to je to!
res pa je da maš modele na cesti k se ti voz 10 -20 pod omejitvijo pa prazna cesta spred ti pa ne morš prehtet :!: fak za takimi ti grejo pa kr lasje pokonc ampak kot je že en prej reku 100 ljudi 100 čudi

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 10, 2004 10:19 am

JAh tkole je an... Js mislem, da je blo povedanega dovolj. Nasa mnenja se razlikujejo in noben ne bo nobenga nic spremenil. Iz tega naslova temo dajem pod kljuch.

Radi se imejte! :roll:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov