nebivedu je napisal/-a:Jst mam pa filing, da noben na tem forumu nebi kamna vrgel. Vsi smo že nevemkolikokrat naredil bedarijo na cesti. Najbrž jih bomo še delal in za nekatere bodo usodne, kaj češ do popolnosti nas še veliko loči.
Jst sam predlagam, ko vidte nekoga, ki vas hoče na vsak način prehitet, da ga spustite naprej, ker če bo on nekaj na silo delal, lahko poškoduje vas in sebe, ter druge udeležence v prometu. Lahko se pa gremo zakon močnejšega, samo potem garantiram, da bomo delali samo še za kazni in tožbe, ter odvetnike.
Men grejo na živce pa tisti vozniki, ki trobijo, če pri semaforju ne štartaš dost hitro, ko pridejo pa na magistralko izven mesta pa vozjo 60 al pa mogoče 63 km/h če je glih ravnina
Loopz je napisal/-a:fantje glejte...sej ne da bi tko kej hotu...ampak že jezus je reku, naj prvi vrže kamen tisti, ki je brez greha...no filing mam da bi ga na tem forumu v momentu zasula toča kamenja...
Pugi je napisal/-a:- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.
- imaš pravico do življenja.
__PAJSAR__ je napisal/-a:Večina folka ne temle forumu ne dela piz.darij po cesti, vozijo strogo po pravilih in so oh in sploh mega vzorni vozniki. Sodeč pač po njihovih postih.
Vsakič, ko kdo napiše, da se je peljal 51 na omejitev 50, je že manijak, ki dirka po cestah in ogroža vse živo in mrtvo.
Pa vsakič, ko nekdo napiše, da je spil en pir in se ODPELJAL domov, je že največji pijanec in norec, ki vozi pijan in spet ogroža vse živo in mrtvo.
Dobr, res je tudi, da ene pol folka, ki na temle forumu na veliko piše vse živo o avtomobilih, njihovi vožnji, raznoraznih tehnikah dirkanja, zaviranja itd, SPLOH ŠE NIMA IZPITA IN SO DO SEDAJ PREVOZILI 0 km.
Tko da verjamem, da bi se usula toča kamenja....
Pugi je napisal/-a:Najbl na falus mi gre pa un folk, ko neki res zajebe, po pa še misli, da si ti kriv. Tam pa men živc poč.
Tko da - der Alte al gdo je že kle prov počasn oziroma po omejitvah - mislm bom kr na splošno povedov:
- Imaš pravico da voziš po omejitvi in se ne umakneš iz levega pasa na dvopasovnici.
- imaš pravico do življenja.
....Zdej pa izbirej
Omelo je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:Večina folka ne temle forumu ne dela piz.darij po cesti, vozijo strogo po pravilih in so oh in sploh mega vzorni vozniki. Sodeč pač po njihovih postih.
Vsakič, ko kdo napiše, da se je peljal 51 na omejitev 50, je že manijak, ki dirka po cestah in ogroža vse živo in mrtvo.
Pa vsakič, ko nekdo napiše, da je spil en pir in se ODPELJAL domov, je že največji pijanec in norec, ki vozi pijan in spet ogroža vse živo in mrtvo.
Dobr, res je tudi, da ene pol folka, ki na temle forumu na veliko piše vse živo o avtomobilih, njihovi vožnji, raznoraznih tehnikah dirkanja, zaviranja itd, SPLOH ŠE NIMA IZPITA IN SO DO SEDAJ PREVOZILI 0 km.
Tko da verjamem, da bi se usula toča kamenja....
Ok kot vedno, spet pretiravaš!! Do zdej noben da bi jst vedu, pa precej debat spremljan, napisal da en ogroža življenje če vozi 51km/h, ampk je recmo debata tekla o tismu kretenu z BMWjem, ke je tut na srečanju v Mariboru naredu precej pizdarije!!!!! S tem da ga ti še vedno kuješ med zvezde! Isto se nismo pogovarjal o enmu pivu ampak o štirih, oz. o dveh litrih piva! Tako da saj napiš dejansko o čem se gre ne pa kr nekej!
Omelo je napisal/-a:Ne, kr mi gre to tvoje pretiravanje pošteno na jetra. Pokaž mi kje smo se pogovarjal kako je tist ke vozi 51km/h največji maniak, pa kje je tist ke spije eno pivo največji pijanc!! Prosm, da vidm to.
Z ostalim kr si napisal se strinjam. S tem da jih full nima izpite pa piše bedarije gor, da še v avtu ni sedelo, pa kr nekej bluzijo, pa tut kamenjanja bo dost...
__PAJSAR__ je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Ne, kr mi gre to tvoje pretiravanje pošteno na jetra. Pokaž mi kje smo se pogovarjal kako je tist ke vozi 51km/h največji maniak, pa kje je tist ke spije eno pivo največji pijanc!! Prosm, da vidm to.
Z ostalim kr si napisal se strinjam. S tem da jih full nima izpite pa piše bedarije gor, da še v avtu ni sedelo, pa kr nekej bluzijo, pa tut kamenjanja bo dost...
Stari, a naj napišem 51.6342 km/h, da boš dojel, da to ni bilo mišljeno dobesedno?
S tem sem isto kot z vsem ostalim v tistem postu hotel povedati to, da če spremljaš pogovore na tem forumu, da maš občutek, da so vsi svetniki, v resnici pa je stanje na cesti povsem drugo. Kapito???
Al ti rajš narišem, da boš dojel?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov