Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Avto.net

Predlagam podforum
5
22%
takšne objave naj se zbrišejo oz. ne objavljajo
10
43%
mi je vseeno
8
35%

Skupaj glasov : 23

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

AVTO.net oglasi

Napisal/-a seat Ne jun 13, 2004 10:34 pm

Zgodilo se je danes ker kot vemo je danes 13.6 vsem forum delovav nekam počasi kar smo nekateri z dial up kr presneto občutili a se vedno nekak tolerirali to počasnost nakar vidim temo "YUGO ČUDEŽ" kar mi je dalo mislit da bom videl res čudežni Yugo nakar po čakanju to temo odprem in kaj vidim SPET oglas z AVTO.net-a in spet nekak odprem in spet eden izmed tistih idiotskih oglasov kjer enim hodi odvečnega časa in nimajo kaj pametnejšega za počet in pisat take fake oglase.
Zato postavljam anketo kjer vas sprašujem ali ste za to da se take teme oz.oglase da pod poseben podforum ali pa naj se ne objavljajo ker vsi prepoznamo pravi oglas in fake oglas.Nevem kaj vi mislite sam men gre že tale AVTO.net res že na k***c
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Ne jun 13, 2004 10:57 pm

Persen pomaga :lol:

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne jun 13, 2004 11:31 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Ne jun 13, 2004 11:53 pm

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov