Debate, ki niso vezane na ostala področja...

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Nissan Micra K11 - morda kdo ve?

Napisal/-a sm56 So jun 12, 2004 10:07 pm

En cist frisn... tudi lastnik Nissan Micre 2000 (11k). Sem zasledil ene par (bivsih) lastnikov te bubice in me zanima, kje v SLO se da dobiti (originalne, neoriginalne)rezervne dele zanjo, kaksen spojler, morda avtoodpad Nissanov kje blizu meje, kako zanesljivi so japanparts deli... ali pa tudi le kak pameten nasvet (no, tega da je Krulc naj pri nas sem ze preskusil - drzi).
Za vse pa: ce me kje na ac vidite obupano prehiteti, me le spustite naprej :cry: . Vam bom vrnil kje z Vrsica ali Godovica :wink:
Zadnjič spremenil sm56, dne Ne jun 13, 2004 2:05 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Re: Nissan Micra 11K - morda kdo ve?

Napisal/-a mazda-mx3 Ne jun 13, 2004 12:24 am

sm56 je napisal/-a:En cist frisn... tudi lastnik Nissan Micre 2000 (11k). Sem zasledil ene par (bivsih) lastnikov te bubice in me zanima, kje v SLO se da dobiti (originalne, neoriginalne)rezervne dele zanjo, kaksen spojler, morda avtoodpad Nissanov kje blizu meje, kako zanesljivi so japanparts deli... ali pa tudi le kak pameten nasvet (no, tega da je Krulc naj pri nas sem ze preskusil - drzi).
Za vse pa: ce me kje na ac vidite obupano prehiteti, me le spustite naprej :cry: . Vam bom vrnil kje z Vrsica ali Godovica :wink:

Lp

Pametna odlocitev je tale micra ;)

Neoriginalne dele dobis v trgovini tiros na Škofijah, v trgovini Tapos v Medvodah, Tecom Izola (21k SIT prednji odbijac...sem ga tudi sam nucal).
Spojlerje ima ms design, stanejo pa ene 100k SIT komplet.

Drugace pa glede nasvetov......olje in filter olja menjuj na 10k km, preveri stanje zadnjih koncnikov, po potrebi zamenjaj.

Ajaaaa....se nekaj....lepo delaj z njo, ki je ful emotiven avtek....moja mi je ful zamerila, ker sem jo prodal :cry:

Ce delas lepo s tem avtekom ti bo dosti cajta sluzil.....moja je mela 9 let in skoraj 300k km ko sem jo prodal.

Veliko prijetnih skupnih uric vama prizelim.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a sm56 Ne jun 13, 2004 1:06 am

Veliko prijetnih skupnih uric vama prizelim.[/quote]

Hvala Mmx-5,
priznam, da si nisem mislil, da micra tako zabavno in poceni teče (posebej po tem, ko sem vozil novega civica zadnje 2 leti). Sva (smo) že naredila kakšnih 2k v zadnjem mesecu, sedaj je pri 23k.
Iščem samo zadnji spojler, bolj zaradi sence nad otroškim sedežem kot kaj drugega, in to originalnega - vse druge izvedbe, ki sem jih zasledil, so se mi zdele precej ponesrečene. Kot vem, so bili vgrajeni le na močnejših k11, teh pa se je pri nas bolj malo prodalo. Morda je bilo na italijanksi strani (vidim, da si z Obale) tega več? Kakšen obetajoč odpad kje blizu čez?
Olje na 10kkm? Mar niso intervali na 15kkm? Si se zmotil ali je bolje menjati prej?
Menjalnik je presenetljivo natančen (malo dolgi hodi sicer :? ), samo vsake toliko časa na poti v tretjo malo "zapleše". Kako si to razlagati? Ni preveč moteče, me pa zanima.
Še to: mislil sem zaščititi podvozje, pa niti ne vem, če ima smisel? Morda je Nissan to že dobro naredil...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Ne jun 13, 2004 12:55 pm

sm56 je napisal/-a:Veliko prijetnih skupnih uric vama prizelim.

Hvala Mmx-5,
priznam, da si nisem mislil, da micra tako zabavno in poceni teče (posebej po tem, ko sem vozil novega civica zadnje 2 leti). Sva (smo) že naredila kakšnih 2k v zadnjem mesecu, sedaj je pri 23k.
Iščem samo zadnji spojler, bolj zaradi sence nad otroškim sedežem kot kaj drugega, in to originalnega - vse druge izvedbe, ki sem jih zasledil, so se mi zdele precej ponesrečene. Kot vem, so bili vgrajeni le na močnejših k11, teh pa se je pri nas bolj malo prodalo. Morda je bilo na italijanksi strani (vidim, da si z Obale) tega več? Kakšen obetajoč odpad kje blizu čez?
Olje na 10kkm? Mar niso intervali na 15kkm? Si se zmotil ali je bolje menjati prej?
Menjalnik je presenetljivo natančen (malo dolgi hodi sicer :? ), samo vsake toliko časa na poti v tretjo malo "zapleše". Kako si to razlagati? Ni preveč moteče, me pa zanima.
Še to: mislil sem zaščititi podvozje, pa niti ne vem, če ima smisel? Morda je Nissan to že dobro naredil...[/quote]
Sicer ne poznam nissanov .. ampak olje menjat na 10k je kar gut .. zato ker je motor bolj cist.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
gre_up
Novinec

Kraj: LJ barje

Napisal/-a gre_up Ne jun 13, 2004 3:47 pm

dobrodošel na forumu in veliko veselih uric z Micro :wink:

LP
G
Nasveti so dani v dobri veri, za rezultate ne odgovarjam!
Slika

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Po jun 14, 2004 2:38 pm

sm56 je napisal/-a:
Hvala Mmx-5,
Še to: mislil sem zaščititi podvozje, pa niti ne vem, če ima smisel? Morda je Nissan to že dobro naredil...

Aha zdej mi je jasno kaj isces....to je spojler od micre S.
Ja v Ita. jih je kar precej...na odpadu pa zelo malo po mojih podatkih, ki so lahko tudi napacni.
Se vedno ti lahko predlagam od ms-a, ki je lep in ne pade prevec v oci.

Drugace pa je moj nick mazda-mx3 in me mx5 ;)
Podvozja ti ni treba zascitit, ker ni obcutljivo na rjavenje.
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov