Hvala vsem ze v naprej

BiMMER pravi:
Vrjemi, na področju prava sem imam kr ažurne podatke!
GT4turb0 pravi:BiMMER pravi:
Vrjemi, na področju prava sem imam kr ažurne podatke!
Torej BiMMER (in vsi ostali) prosim povej mi čimveč glede novega zakona o obveznem, zavarovanju-kao vozniki ki nimajo več kot 3 leta vozniški morajo plačati 20% več oz. z avti kateri niso bili zavarovani 20% več se ti vozniki ne smejo vozit,...vse skupaj začne veljati junija letos. Se z junijem spremeni tudi meja za voznike začetnike, kakšne so kazni...????
hvala
lp
GT4turb0 pravi:
.....zavarovanju-kao vozniki ki nimajo več kot 3 leta vozniški morajo plačati 20% več oz. z avti kateri niso bili zavarovani 20% več se ti vozniki ne smejo vozit......
hvala
lp
Need_Power pravi:GT4turb0 pravi:
.....zavarovanju-kao vozniki ki nimajo več kot 3 leta vozniški morajo plačati 20% več oz. z avti kateri niso bili zavarovani 20% več se ti vozniki ne smejo vozit......
hvala
lp
A novi vozniki (pač tisti ki še nimajo 3 leta izpita) naj nebi smeli vozit avta, ki ni 20% dodatno zavarovan al kaj????.....Torej jaz od junija naprej nebom smel vozit fotrovega avta več????
Pa toti so F*kj*ni malo....res (se opravičujem za neprimerne besede).
Ajde
monster_d pravi:Need_Power pravi:GT4turb0 pravi:
hvala
lp
A novi vozniki (pač tisti ki še nimajo 3 leta izpita) naj nebi smeli vozit avta, ki ni 20% dodatno zavarovan al kaj????.....Torej jaz od junija naprej nebom smel vozit fotrovega avta več????
Pa toti so F*kj*ni malo....res (se opravičujem za neprimerne besede).
Ajde
Ne saj bos lahko vozil fotrov avto to ti nobeden ne prepoveduje, brez doplacila za zavarovanje seveda!!!
Gre se zato ce si bos kupil avto bos obvezno za zavarovanje moral 20% poleg placat, se pravi 120%.
Upam da me zastopis!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov