Debate, ki niso vezane na ostala področja...

jereigor
Nov uporabnik

SAMOGRADNJA AVTOMOBILA

Napisal/-a jereigor Sr feb 12, 2003 1:32 pm

Ali kdo pozna koga ki je izdelal avto sam , ga homologiral in registriral - mislim na kit car

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Re: SAMOGRADNJA AVTOMOBILA

Napisal/-a habbich Sr feb 12, 2003 3:17 pm

Ja moj sosed je že pred davnimi cajti naredu en res hud stroj, k je mel mašino od lancie, geštel od stoje, obliko pa k Knight rider... Res stroj za tiste čase k smo se okol z yugeci prevažal. Zej ne vem kako je blo s atesti, ampak tip se je normalno vozu okol, pa avto je čist sam naredu

Uporabniški avatar
KrEn17
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a KrEn17 Sr feb 12, 2003 9:03 pm

Vem da sm falu kje se da dobit kite pa po cem so.
SORI :)
Slika

jereigor
Nov uporabnik

Re: Re: SAMOGRADNJA AVTOMOBILA

Napisal/-a jereigor Sr feb 12, 2003 10:54 pm

HaBBkE pravi:
Ja moj sosed je že pred davnimi cajti naredu en res hud stroj, k je mel mašino od lancie, geštel od stoje, obliko pa k Knight rider... Res stroj za tiste čase k smo se okol z yugeci prevažal. Zej ne vem kako je blo s atesti, ampak tip se je normalno vozu okol, pa avto je čist sam naredu

Mislil sem sedaj , ko je homologacija - predusem me zanima postopek kako stvar pripeljati do registracije

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki Sr feb 12, 2003 11:01 pm

Pred leti je bil v Avtomagazinu clanek o nekem mozakarju, ki si je doma sestavil svojega sportnika. In ce se prav spomnim, je bil avto registriran. Mogoce bi bilo najbolje pisati na Avtomagazin, ce bi lahko posredovali stevilko ali kaksen naslov tega cloveka.... Ceprav so moje lastne izkusnje kar se te revije tice zelo slabo. Napisal sem jim ze nesteo mailov, pa se niti eden ni bil objavljen. Prav tako sem potreboval neke informacije za neke projekte v soli, pa jih ni bilo niti toliko skupaj, da bi mi nekdo odgovoril, naj neham gnjaviti. Pa veliko srece zelim ;)

Miki

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 14, 2003 7:03 am

pomojem dons skor nimas v sloveniji pogoja da nardis avto k hocjo met vse dele kupljene pri priznanem izdelovalcu sele potem ti jih homologirajo.. o kaksni home made izdelavi npr.. auspuha nocjo slisat... kaj sele cel avto home made.. lazi bi slo to da bi su u avstrijo in potem nekako uvozu avto.. nevem mejbi
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov