Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jun 18, 2004 3:36 pm

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Za moje pojme je Enzo mojstrovina, Porsche morda malo manj, vendar še vedno remek delo, SLR pa popolnoma zgrešen.

ja stari zanč mi ga je dal en frend za pelat pa mi je bil čis švoh, pol sm pa še z mojmu enzotam turil za njemu po obvoznci pa se me ni mogu losat!!! pa ma notr športn filtr pa čip pa nalepko na pokrovčku od tanka... :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe jun 18, 2004 4:59 pm

Glede na ceno pač... Res pa je, da je vsak od naštetih prav fajn. Verjeli ali ne, nobenega od naštetih še nisem peljal, pa tudi če bi, ne bi mogel pri nobenem izkoristit potenciala. :cry:
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe jun 18, 2004 5:19 pm

SLR je legenda in nekej posebnega, za razliko od GT, k zgleda ko navadn športnik.
Enzo je takisto fajn :D
Slika Slika

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jun 18, 2004 7:24 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:SLR je legenda in nekej posebnega, za razliko od GT, k zgleda ko navadn športnik.
Enzo je takisto fajn :D

:lol: Beli retard, kaj si pa s tem hotel povedat??? :lol:

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe jun 18, 2004 8:10 pm

Ce povem po pravici, ne bi nobenega od treh mel, pa niti se ne bi rad peljal, ker je brez veze. Raje bi si en normalen avto pa ga prerihtal za tisti dnar, pa bi mel res avto.

Npr bi si enega dodge viperja umislil in mu malo ameriske misice nabildal.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe jun 18, 2004 8:21 pm

ja učeri sem se mal vozu po lublan-bolan,pa prgon mim meca SLR!!!

u matr je huda pa prašam tipa , ej stari daš eno furo,in lejga on OK,

se usedem brum in že se peljem :lol: ,nakar mim prleti porš GT,ups
to bo pa še bolš zame in rečem tipu u poršu,ej stari dej mal za probat žival, in glej ga zlomka tip spet OK :shock: ,kul se pelm mim Name,na kongresni trg in tam parkiran ENZO!!! in lastnik u njem,in si rečem OK u tretje gre tud rado in ga vprašam za en krog,
ne morte vrjet tip spet ja kul ne kle maš ključe in pel 8) ,
se usedm v enza se peljem nakar me en zatežen komar pič u ...,
ga prekol.. se zbudim, in premišljujem ker je bil bol hud,
in pridem do zaključka :roll:

ferrari=porš=SLR (nobenga se nebi branil)

VSI SO nedosegljivo HUDI :shock:
Slika

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe jun 18, 2004 9:27 pm

Pravzaprav pa namen te teme naj ne bi bilo ugotoviti, kateri izmed našteti avtov je najbolj hud... Kaj kmalu ugotovimo, da so za navadnega smrtnika hudi vsi trije. Tudi oblika teh treh avtov ni ravno za razpravljat, ker to niti ni bil namen testa. Pač, vsi trije so, vsak na svoj način, nekaj posebnega. Glede tehnike pa je dejstvo, da so pri enzotu skušali napravit trackcar, ki je pač legalen za na cesto. Porsche je tudi skušal napravit nekaj takega, kar mu je po mojem mnenju (glede na podatke) tudi uspelo.Za SLR-ja pa nekako ne moremo trditi, da je superšportnik v pravem pomenu besede. Je pač nekakšna mešanica, ki bo našla svoj krog kupcev. Če bi pač za ta denar iskal superšportnika, bi pač iskal drugje.
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe jun 18, 2004 9:27 pm

Pravzaprav pa namen te teme naj ne bi bilo ugotoviti, kateri izmed našteti avtov je najbolj hud... Kaj kmalu ugotovimo, da so za navadnega smrtnika hudi vsi trije. Tudi oblika teh treh avtov ni ravno za razpravljat, ker to niti ni bil namen testa. Pač, vsi trije so, vsak na svoj način, nekaj posebnega. Glede tehnike pa je dejstvo, da so pri enzotu skušali napravit trackcar, ki je pač legalen za na cesto. Porsche je tudi skušal napravit nekaj takega, kar mu je po mojem mnenju (glede na podatke) tudi uspelo.Za SLR-ja pa nekako ne moremo trditi, da je superšportnik v pravem pomenu besede. Je pač nekakšna mešanica, ki bo našla svoj krog kupcev. Če bi za ta denar iskal superšportnika, bi iskal drugje.
Zadnjič spremenil Mož čokate postave z brki, dne Pe jun 18, 2004 10:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Hitro se daleč pride

Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jun 18, 2004 9:52 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki Pe jun 18, 2004 10:16 pm

Glede generalne pa je po mojem mnenju tudi porsche približno na istem. Mislim, da ga glih ne moremo primerjat z ostalimi porscheji. Je pa pri takem avtu treba tud ta strošek upoštevat pri nakupni ceni. Tud ljubiteljev formule1, ki si jo kupijo, stroški popravil ne motijo. Nobeden od teh dveh avtov ni za poslovneže, ki furajo 150000 km na leto.
Hitro se daleč pride

Slika

sleby
Nov uporabnik

Napisal/-a sleby Pe jun 18, 2004 11:34 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Če ste gledal top gear, je bila carrera precej nestabilna, kot bi lahko SLRa voziv z eno roko

ja sej, ker je tok nestabiln je pa postavu najbolsi cas proge (edini pod 1:20)
ka-li?

1. ferrari
2. pors
3. slr
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio So jun 19, 2004 12:37 am

Sam je pa bilo receno, da so pri porscheju malo zgresili s tem modelom, ker je prepoceni glede na svojo kvaliteto in konkurenco. Toliko novosti, kot so uvedli s porschejem jih ni noben (da omenim samo vpetje koles). Primerjava pa je bila z enzom ferrari in z lamborginijem, pa sta oba slabsa in drazja kot porsche. Zato se tudi ultra bogatasi (kdor ponavadi kupuje take avte) ne odlocajo za porsche, ker je to za njih ekonomicen avto in tako ne pokazejo svojega imidza, da so kupili najdrazji avto, oziroma da si privoscijo.

To porocilo sem potegnil iz testa, kjer so primerjali Porsche GT, enzo ferrari in lamborgini (ne vem ali je ze bil galardo, ali je bil se murcielago)
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek So jun 19, 2004 2:18 am

no jst bi mel pa SLR-a pa nobenga drucga, k mačka je mačka, k enkrat presedeš na njo ne greš več dol!
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jun 19, 2004 1:17 pm

sleby je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Če ste gledal top gear, je bila carrera precej nestabilna, kot bi lahko SLRa voziv z eno roko

ja sej, ker je tok nestabiln je pa postavu najbolsi cas proge (edini pod 1:20)
ka-li?

1. ferrari
2. pors
3. slr

u če bi šel še 30x probat z SLRom bi biv pa tudi pod 1.20

Itak pa mi lahko izbiramo po videzu in po srčni znamki
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jun 19, 2004 4:27 pm

Men je Carrera tle ahhhh...ferrari mi je grd...edini Ferrari, k mi ni lep, SLR, pa nekam prevelik mi zgleda...no to je itak subjektivno...
Bel-tirid, roko na srce, verjetn se Stig z vsakm avtom pelje približn isto krogov, pokažejo in upoštevajo pa najboljši čas...tko je enkrat Clarkson razlagu...je pa reku da je SLR dost pohleven za vozt glede na konje in vse skup...GT ti pa "odgrizne glavo" če zaje*eš...je pa užitek 10..000..x večji

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

sleby
Nov uporabnik

Napisal/-a sleby So jun 19, 2004 5:00 pm

Biskvitek je napisal/-a:no jst bi mel pa SLR-a pa nobenga drucga, k mačka je mačka, k enkrat presedeš na njo ne greš več dol!

kako pa ves da ni tudi pri ostalih dveh tako? dvomim, da si ze kdaj vozu porsa in ferrarija!
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So jun 19, 2004 5:04 pm

in kaj nej bi pomenil da je mačka mačka...a je SLR jaguar po tvoje?...

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte So jun 19, 2004 5:41 pm

No ja. Porsche pa Ferrari nista GT avtomobila. Sodita na stezo. Bi rad videl koga, ki bi zdržal 2000km dolgo pot v njiju. Že dejstvo, da SLR sploh primerjajo z njima, je dober dosežek za Mercedes. Čeprav bi osebno najraje poslušal dvanajstvaljnika. :twisted: Če drugega ne, je Ferrari Rosso izredno lepa barva. 8)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov