jst je napisal/-a:mišel je napisal/-a:jst je napisal/-a: Po nekaterih informacijah naj bi bili kanali ventilacije nekoliko različni pri modelih s klimo in brez![]()
meni se zdi da ni res!
Sej men se tud mal čudno zdi
Need_Power je napisal/-a:jst je napisal/-a:mišel je napisal/-a:jst je napisal/-a: Po nekaterih informacijah naj bi bili kanali ventilacije nekoliko različni pri modelih s klimo in brez![]()
meni se zdi da ni res!
Sej men se tud mal čudno zdi
Lahko kr potrdim da je potrebno zamenjat komplet 'kanale' pod armaturko, vsaj kadar se vgradi avtomatska klima, saj ima ta odpiranje/zapiranje/premikanje loput povezane z motorčki, navadna ventilacija pa preko zajle. Vsaj pri VW je ziher tako, za ostale nebom trdil. Pri nekaterih avtih je tudi sama elektronika drugačna, če primerjaš čist isti avto in je eden Z klimo in drugi brez.
Glede zmanjšanja zmogljivosti avta pa pri vsakdanji vožnji ne čutiš razlike (sem dal avto za peljat kolegu in vmes vklapljal/izklapljal klimo, pa ni opazil razlike). Pozna se recimo če voziš v kak full hrib, po možnosti še 5 oseb v avtu, ampak daleč od tega da bi bila razlika kot dan in noč.
Cena je pa nekje 250k SIT...marsikdo toliko dnarja vloži recimo v nove felne, nižje fedre in kake spojlerje....jaz sem jih raje dal za klimo.....in mi ni žal, niti najmanj.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov