Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Montaza autoalarma AUTOSONIK

Napisal/-a s.Hio Pe jun 18, 2004 8:24 pm

Sem nabavil koncno avto alarm in ne vem kako ga montirat, ker sem ga dobil brez navodil.

Model je pa AUTOSONIK TS30. Predvsem pa me zanima kaj pomenijo barve zic: 6x oranzna, 2x rumena, 2x modra, 1x rdeca, 1x crna.

Ce ima kdo navodila za instalacijo za kaksen podoben ali katerikoli avtoalarm, ali ce se kdo spozna kaj na to stvar bi mi lahko priporocal kako to montirat.

Seveda gre to na mojo skodico felicio.

lp
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe jun 18, 2004 8:31 pm

če si to kupu v trgovini zahtevi navodila, ker jih morjo priložit in to v slovenščini
drgač pa pel k autoelektričarju
za inštalacijo rabš vsaj shemo kaj je kšn konektor
podpis

Milan Panic
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Milan Panic Pe jun 18, 2004 8:33 pm

eden predlog ti dam pozanimi se kdo jih ugrajuje v sloveniji in jih poklici da ti posljejo kopijo od tega modela ostalo je mala malica

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio Pe jun 18, 2004 8:42 pm

sem ze poslal eno prosnjo na autosonik in so mi odgovorili, da se ne ukvarjajo vec z avtoalarmi in mi ne morejo posredovat podatkov o tem modelu, niti sheme, niti nic.

Zato me zanima, ce je kdo vgrajeval avto alarme in bi mi pokazal kaksno shemo od cesa podobnega, ker moj ima itak siemens elektroniko. Mislim da bi se znasel iz kakrsne koli sheme ali pa ze instaliranega modula na kaksnem vw avtu.
Slika

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Ne jun 20, 2004 9:22 am

Ni tako enostavno. Shemo od alarma moraš imeti, drugače lahko ustvariš le dimni efekt. Alarmi se razlikujejo med seboj, in napačna vezava ga takoj uniči. Sam sem montiral SPAL-ove in META alarme. Če si kupil novega, MORAJO biti zraven navodila in shema. Drugače prašaj do kakega avtoelekrikarja, da ti poišče shemo. Elektronika v avtu pa nima nič veze s tem, saj je alarm za naknadno vgradnjo univerzalen, in se ga da zmontirat kamorkoli. Pokliči na Digital elektronik d.o.o. v Solkan, in prašaj, če imajo kako shemo za tvoj alarm. TEL.:05 330 5007

LP
Bric

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Ne jun 20, 2004 9:32 am

s.Hio je napisal/-a:sem ze poslal eno prosnjo na autosonik in so mi odgovorili, da se ne ukvarjajo vec z avtoalarmi in mi ne morejo posredovat podatkov o tem modelu, niti sheme, niti nic.

Zato me zanima, ce je kdo vgrajeval avto alarme in bi mi pokazal kaksno shemo od cesa podobnega, ker moj ima itak siemens elektroniko. Mislim da bi se znasel iz kakrsne koli sheme ali pa ze instaliranega modula na kaksnem vw avtu.

Tud če se ne ukvarjajo več, morjo 7 let po tem ko so ti prodal (oz. tistmu k so prodal) nudit "podporo" in servis, tko da.. probi še enkrat.

LP

Uporabniški avatar
AnDr3jC3K
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a AnDr3jC3K Ne jun 20, 2004 9:37 am

Si ziher da si prav napisal znamko pa model alarma? Ker na netu ne najde nič od tega... :?

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Napisal/-a s.Hio To jun 22, 2004 7:59 pm

Koncno, po treh mailih, ki sem jih poslal so mi odgovorili, na koga naj se obrnem, ker sem jim zatezil, da ce so resna firma morajo imeti kje v skladiscu shemo za to pa so mi dali en mail na katerega naj se obrnem. Na netu pa res nic ne pise o tem alarmu, ker sem ze iskal. Alarm pa obstaja ker ga imam jaz. Upam da se bo kaj zgodilo.

V solkan pa bom sel vprasat, skoda da se nisem ze prej spomnil na njih.

Vseeno pa nihce ne ve za to znamko alamov.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov